- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi moonlight2135

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel bir konu acmissin arkadaşim ben denemeye yeni basladim daha ikinci gunumdeyim inşallah faydasi olur tek korkum kist oluşumu bebis isterken kist e gebe kalmayalimYoook mu kimseeeee
Bu kurle hamile olanları duydum bakalim, Allah kimsenin kucagini bos bırakmasınİnş bse olmz tatlm 12 gün ti kullnman gerek fazla kullanma ha bu arada karşımı eksiksiz ve ölçekli yp Allah in izniyle bse olmz insss Bnde ilaçlarla adt olym cyclo progynova kullnym 4 5 tane kaldı btmesne eğer hastalnrsam bu kure baslycm tabi esimede keçiboynuzu kürü![]()
Cnm napıyon denedin mi kuru var mi bi gelişmeBu kurle hamile olanları duydum bakalim, Allah kimsenin kucagini bos bırakmasın
Hadi inş vardır Cnm ya .. haber ver kesinlkleRamazan baslayana kadar deneyebildim 6 gun yani, 25 haz.da bat tarihim bekliyorum bakalim, yalniz yumurtlama donemi sonrasinda kasiklarda batma yasamaya başladım cok siddetli degil zaman zaman igne batmasi gibiydi bunun disinda da hicbir belirti yok. Tek dilegim inşallah bebis vardir :)
Bnm bata daha var kuzum yarın kurum bitio .. İnş ise yarar .. haberdar ederim sni Cnm . Bu arada bizim kızlarla takildqmz bi sayfa var hamiş adayları die . İstersen orya gelebilirsin . Ck eglenyz orda =)Sen de var mi bi gelisme?
Hayırlısı olsn Cnm bnm üzülme olur inş. Bnde beklemedeyim daha 12 gün varBen adet oldum, umutlar temmuza kaldi :)
Hayirli haberlerini bekliyorum canımHayırlısı olsn Cnm bnm üzülme olur inş. Bnde beklemedeyim daha 12 gün var