bal tarcın corek otunu adetimin bitimine yakın kulanmaya basladım7.gündü sanırım 5 gün kullandım bol akıntım oldu bugünde bol yumurta akı kıvamında geldi sonrada normal beyaz akıntı devam etti adetlerim düzelsin diye basladım cunkü ben 35 günde bir adet oluyorum yani benim yumurtlamam bukadar erken olabilirmiki yumurtta kıvamında akıntım oldu yada bana ne oluyor inanın anlayamadım bilenlerden acil yardım ne olur??
gayet normal bence cnm. adetin 7. günü başlamışsın 5 günde öyle desen 12. gün ve bu yumurtlama için çok normal bir gün. zaten 14. gün yumurtlama diyoruz ama +3 -3diyoruz.çalışmalar hızlansın diyorum
gayet normal bence cnm. adetin 7. günü başlamışsın 5 günde öyle desen 12. gün ve bu yumurtlama için çok normal bir gün. zaten 14. gün yumurtlama diyoruz ama +3 -3diyoruz.çalışmalar hızlansın diyorum
olabilir cnm merak edilecek bi durum yok yani. bal-tarçın-çörek otunun etkisi vardır. bir de tabii anladığım kadarıyla hamilelik düşünüyorsun.ne kadardır deniyorsun bilmiyorum ama rahim kendini hazırlıyor. bu düzensizlik çok normal yani..
olabilir cnm merak edilecek bi durum yok yani. bal-tarçın-çörek otunun etkisi vardır. bir de tabii anladığım kadarıyla hamilelik düşünüyorsun.ne kadardır deniyorsun bilmiyorum ama rahim kendini hazırlıyor. bu düzensizlik çok normal yani..
evet cannım hamilelik düsünüyorum adetimin 7.günü basladım kullanmaya ben 10 günü tamamlıyayım diyorum yani 5 subata kadar yemeye devam edeyyim diyorum birsey olmaz insallah ya böyle bol akıntı yapıyormuydu onuda ögrenmek istiyorum aslında
bal tarcın corek otunu adetimin bitimine yakın kulanmaya basladım7.gündü sanırım 5 gün kullandım bol akıntım oldu bugünde bol yumurta akı kıvamında geldi sonrada normal beyaz akıntı devam etti adetlerim düzelsin diye basladım cunkü ben 35 günde bir adet oluyorum yani benim yumurtlamam bukadar erken olabilirmiki yumurtta kıvamında akıntım oldu yada bana ne oluyor inanın anlayamadım bilenlerden acil yardım ne olur??
Öncelikle düzensiz adet dönemlerinde yumurtlamanın tam olarak ne zaman olacağını bilemezsiniz, kullandığınız karışım adetinizi düzenleyeceği gibi yumurtlama kalitenizide artıracaktır. Anlattığınız durum şu dönemin yumartlama döneminiz olduğu, Allah yar ve yardımcınız olsun, herşey gönlünüzce olur inşallah.
Öncelikle düzensiz adet dönemlerinde yumurtlamanın tam olarak ne zaman olacağını bilemezsiniz, kullandığınız karışım adetinizi düzenleyeceği gibi yumurtlama kalitenizide artıracaktır. Anlattığınız durum şu dönemin yumartlama döneminiz olduğu, Allah yar ve yardımcınız olsun, herşey gönlünüzce olur inşallah.
cok sagol canım benim evet adetlerim düzensiz oldugu icin yumurtlama zamanımı anlayamıyorum eee hamilelikte isteyince bunu deniyim dedim halada yemeye devam ediyorum bugüm 7.günüm 10 güne tamamlıyayım dedim artık hayırlısı akıntım bollasınca acaba iltihapmı vardıda atıyorum diyede düsündüm 12.gün yumurtlama olurmu bendede garibime gitti acıkcası 35 38 günde bir adet oluyom ben
arkadaslar akıntım suan normal sekilde bol akıntım fazla olmuyor artık yoksa yumurtlama bittimi 5 subata kadar btç devam edeyim diyorum bugün kulanmamın 8.günü sat 20 ocak batım 25 26 olması gerek benim hep ileri atarda bu ay cok meraktayım acıkcası
karısımın ölcüsünü bende tam bilmiyorm ama bir kase bala bir yemek kasıgı tarcın ve bir yemek kasıgı kadar çörekotu koydum her sabah ackarnına bir tatlı kasıgı yiyorum yalnız çörekotunu çektirmedim sadece dişlerimle ögütüyorum valla artık şifası allahtan
inan canım hiç yok bende bu forumda okudum dikatimi cekti malzemelerde evde vardı hadi bir deniyim dedim bakalım artık hamiş kalıncaya kadar devam edecem hayırlısı artık