Düğün Balayı Öneriileriiii!!!

negrogall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
152
3
68
İzmir
Kızlar merhabalar. Balayı yeri için yer ayırtıcam ama neresi güzel olur hiç bilmiyorum. 18 eylül düğünüm yardımcı olursanız cook sevinirimmm

Kızlar merhabalar. Balayı yeri için yer ayırtıcam ama neresi güzel olur hiç bilmiyorum. 18 eylül düğünüm yardımcı olursanız cook sevinirimmm

canım benim düğünüm 30 ağustos. 31 ağustos balayına çıkıyoruz. biz belek-spice hotel spa'ya rezervasyon yaptırdık. gerçi bütçenizi bilmiyorum ama antalyada her bütçeye göre otel var

Bir bütçe belirlersen daha cok yardmcı olunabilir canım

canım benim düğünüm 30 ağustos. 31 ağustos balayına çıkıyoruz. biz belek-spice hotel spa'ya rezervasyon yaptırdık. gerçi bütçenizi bilmiyorum ama antalyada her bütçeye göre otel var

bütçemiz belirli değil henüz ama anlatyada royal adam&eve oteline fiyat sordum 3.500 tl dedi 5gece 6gün. eylülün sonu oldugu için güney kısımlara inmek daha mantıklı gibi geldi=) birde 3.500ü verdikten snra kıbrısa mı gitsek diyede düşündük ackcası:)

Kıbrısta güzel bence ama Adam&Eve balayı ıcın güzel bi seçenek eğer bütçeniz yetiyorsa.
Onun dısında Rixos bence cok iyi. Voyage belek de iyidir. Bence bunlar da düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…