- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
Niyet ettim diyet etmeye...1 yılda 9 kg verdim.Şimdi 10 kg. daha vermem gerek ama bunun için daha fazla motive olmaya ihtiyacım var.Bu günlüğü açma nedenim budur.Beni yalnız bırakmayın bu süreçte,olur mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cyy,karatay diyetinde hiç ekmek yok ama aç kalmak da yok.zaten beni en çok cezbeden tok kalarak kilo vermekbahar aylarında sadece 2 gün bu diyeti yapmış ve 1.5 kg vermiştim ama özellikle kahvaltıda ekmek yememek beni zorlayınca bıraktım.
meslektaş olduğumuza sevindim.ben ingilizce öğretmeniyim,senin branşın ne?
bıkmam canım..yani bıkamam..İNŞAALLAH! buraya bir diyet günlüğü açtım,bunu yarım bırakamam..başarı öykümü de yazmadan nihayete ermez benim diyetim:)
ben belli bir listeye uymadan diyet yaptığımda hep kaçırıyorum ipin ucunu..bana disiplin şartbaşaracağız inşaallah canım..
Ben daha önce 5 i bir yerde çayı içmiştim ama miydeme dokundu şimdide korkudan yeşil çaya başlayamadım... Fakat akşam giderken bir paket yeşil çay alıp deneyicem belki tek başına içebilirim...
Bende arada bir şekilleri kullanamıyorum.. Ama sordan düzeliyor teknik bir şey olabilir bende çözemedim yani.... bir sonraki mesajında tekrar dene istersen canım