• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bale Eğitimi

ÇXIXSXIXL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
5
0
86
Diğer
Arkadaşlar,kizimi Bale Kursuna Vermek Istiyorum.bu Konuda Tecrübesi Ve Bilgisi Olanlari Bekliyorum.kizimin Gelişimi Açisindan Ne Gibi Yararlari Olur?

Arkadaşlar,kizimi Bale Kursuna Vermek Istiyorum.bu Konuda Tecrübesi Ve Bilgisi Olanlari Bekliyorum.kizimin Gelişimi Açisindan Ne Gibi Yararlari Olur?

En basta bale diger danslar arasinda belki de bir spor sayilabilecek bir disiplin. Eger meslek olarak secilecek ise caninizin yanmasina bile hazir olmaniz gerekiyor. Sonucta meslek olacak ise cok cok sevmek gerekiyor. Beden gucunu cok zorluyor. Hatta vucut seklinizi degistiriyor. Bu diger spor dallari icin de gecerli elbet.

Diger yandan kucuk yasta baslanacak bir basit kursun, eger iyi bir egitmen ile baslayacak ise diger spor dallarinda oldugu cogu iyi meziyeti de kazandiracagini dusunuyorum. Tabii cocuk da bunu istiyorsa. Iyi bir egitmen ile muhakkak birseyler alacaktir. En azindan dik durmayi ve yurumeyi ogrenir. : )

Back