• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balığım😔

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nazya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nazya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
451
587
33
20210307_010804.webp

Balığım uzun süredir durgundu ve bugün bu şekilde kanlanmış bi görüntü fark ettim gittikçe de arttı.Cok üzülüyorum acı çekiyor hissediyorum😔 Onun için ne yapabilirim?

Balığa daha büyük bi akvaryum alsanız hoş olur aslında. Saklanma yerleri filan oluştursaniz iyi gelir.

Merhaba. Yaklaşık bir buçuk yıldır balık bakıyorum. Bilinenin aksine kolay değil cok özen isteyerek bakmak gerekiyor.
öncelikle fanuslarda çoğu balık turu beslenmez. Balığınızın ömrü uzun olsun istiyorsanız küçük akvaryum ve filtre/havalandırma sistemi temin etmelisiniz. Balıklar belli bir süre sonra fanuslarda havasız kalıp yan yüzmeye, zemine inememeye başlıyor Buda ölmelerine işaret zaten.

Sizin yazdığınız şeyin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum daha önce başıma gelmedi fakat balıkta kanlanma dediğiniz için dropsy olabilir. İnternete yazın mutlaka bir sonuç alırsınız. Bir kaç farklı sayfadan bakının. Umarım kurtarabilirsiniz.

Merhaba. Yaklaşık bir buçuk yıldır balık bakıyorum. Bilinenin aksine kolay değil cok özen isteyerek bakmak gerekiyor.
öncelikle fanuslarda çoğu balık turu beslenmez. Balığınızın ömrü uzun olsun istiyorsanız küçük akvaryum ve filtre/havalandırma sistemi temin etmelisiniz. Balıklar belli bir süre sonra fanuslarda havasız kalıp yan yüzmeye, zemine inememeye başlıyor Buda ölmelerine işaret zaten.

Sizin yazdığınız şeyin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum daha önce başıma gelmedi fakat balıkta kanlanma dediğiniz için dropsy olabilir. İnternete yazın mutlaka bir sonuç alırsınız. Bir kaç farklı sayfadan bakının. Umarım kurtarabilirsiniz.
Yemini hergün aynı saatte veriyorum ve temizliğini özenle yapıyorum. Tabi birde sevgi her şeyi iyileştirir derler ya konuşuyorum onunla seviyorum onu çok şükür balığım iyileşti 💜
Önerileriniz için teşekkür ederim 🤗

Back
X