Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Balık 2009 Yılı

balik53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
116
1
96
Diğer
yerimsenibensevgili balikar basak burcunda bulunan saturn gezegeninin yuzunden zor bir donem geciriyorsunuz,ve bu durum sizi cok etkiliyor ayriyetten 2003 yilindan beri burcunuzda bulunan uranus gezegeni,de size cok degisiklikler yasatti ve yasatiyor, ama bu gezegen bazende yeni baslangiclarin basi olabilir.para evinizde sizin ,veya esinizin durumunda bir degisiklik olacaksa bunu hemen hissetmiyeceksiniz,onun icin gelecege iyi bakin. devlet kurumlari ile ilgili alanlarda dikkatli olun cok masraflariniz olabilir [mahkeme,avukat,sosyal sigortalar,belediye,maliye vs vs ]bu gibi konumlarda sorunlar cikabilir hakiki ilerleme 2010 yilinda olacak bazilariniz is degistirecek, bazilariniz bulundugunuz yeri terk etmek zorunda kalacaksiniz sabirla bekleyin yeteri kadar tecrube kazandiktan sonra isleriniz daha kolay gerceklesecek,bu hususta tecrube kazanin ve yanlislik yapmamaya bakin 2010 da her sey yerine oturacak.hihoyyyt

Bir an kendimi okudumm sankii..ve 2010 yılı tam da denildiği gibi karar verme yılı olucak ilişkim mi yoksa işim mi diye.ilişki dersem şu an bulunduğum yeri terk edip şehir değiştirmek zorunda olucamm...

Evet. 2003 den buyana iyi gitmeyen bir evlilik. Bu sene mahkemeler. Masraflar ve boşanma.... Hadi bakalım daha neler olucak????????

Şu an içim; kendimi seçtim sanırım şehir değiştirmicemm.2010 a kararımı belirledim...tabi gün doğmadan neler doğar

evet zor bir dönem hala geçiriyorum....demek 2010 a kadar sabredemicez mahkeme avukat masrafları çıkacak....2010 da yer değiştirip terk ediyoz.....bitti..THE END....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…