Balık baştan mı kokar bayanlar ?Yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana ters birkere neden daha söz nişan yokken ailesiyle tanısayım kı sen iyi bile yapıyorssn ben olsam hiç yapmamkaydirigubbakcemile4.ama tabi senin erkek arkadasın istiyor demekkı ciddi düşünüyor seninle bak buda bir adım..sen ara ama mesafeyi koru..

şimdiden önüce gec canım
cünkii balık basta kokar :delphin:

evli misin nişanlı mısın ne diye her dakika arayacakmışsın ki...
kaldı ki ben de arkadaşlara katılıyorum baştan böyle telefonda konuşmalar falan sevmiyorum...
bence söyle açıkça nişan söz birşey olsa neyse,ne bu böyle kadının peşinden ayırlmıyor gibi sürekli aramak...
eğer sevgilin seni kabul ettirmeye çalışıyorsa söylesin sana da...

yaw annamadım ben elin karısını niye arimki yani anam diil babam diil kayınvalidem diil çok alakasız yani arama boşwer!!!!

arkadaşım bence daha söz nişan yokken görüşmen doğru değil. ben ve eşim aynı köyde oturuyoruz. çok sık karşılaşıyordum kaynanamla sadece çok yakınlaştıığımızda sadece mrh derdim konuşmazdım. çünkü yaşadığım yer küçük ilerde ciddi bişey olmassa laf olmasın diye. ama iyiki fazla muhatap olmamışım bi kıymetli oldum. ne kadar ağır başlı kız diye anlatıyorlardı beni. ve hala kaynanamla aramda mesafe var. fazla samimiyet ii değil bence.
bide şuan senin bişeyin olmuyor kaynan değil henüz bence arama nişanlıolsanız neyse yaniii

Son düzenleme:
ben ararım canım kandil bayram hasta olsun o beni aramasada arar gönlunu alırım yaslı ne olucak seviniyor. ayrıca kendi babannemi ananemi de ararım sık hatrını sorarım ayrıca annesini her aradıgımda allah razı olsun diyor benim hosuma gidiyor erkek arkadasım da memnun olacak ne olacak kı gönlu oluyor .

yapıya baglı zaten ben dokuz kralla barısıgımdır . hani selama hal hatır sormaya cok önem veririm hem sevdiğimin annesi ya ne olur benim kanım bu hosuma gidiyor her aradıgımda hem dua ediyor duasını alıyorm hiç kendimi kasmadım ama özel gü-nlerde mutlaka ararım bu arada beni istemeye geldiler gecen yaz da ama ondan önce de arıyordum annesini ablalarını seviyorm kendi arkadaslarım gibi annesi sevdigim bi teyzem gibi oyle görüyoröm belki ondandır mesafeye baglı belkide bilemicm

daha ortada birşey yok şimdiden zorla saydırmayamı çalışıyor annesini.bende söz nişan olamadan erkeğin ailesiyle çok yüz göz olunması taraftarı değilim.çünkü sonradan erkek tarafı kız tarafına karşı biz kızı zaten aldık tripleri yapıyor.buda hiç hoş olmuyor.tavrını koy diyeceğim ama arayıp sormuşsunuz hep bu saatten sonra kendinizi çekmeniz başka türlü anlışılabilir.bence açık açık konuşarak erkek arkadaşınıza bundan rahatsız olduğunuz bildirin.o sizin annenizin doğum gününü biliyormu.bunlar için çok erken

Balık baştan kokar evet.. Siz daha en başından kokutmuşunuz ve hep öyle olsun istemeleri çok normal. 3 senelik ilişkim var demişsin ve annesini de 3 senedir tanıdığını söylemişsin bu da demek oluyorki sen sevgilinle ilişkine başlarken annesiyle de hemen tanışmışsın. Ne gerek vardı? Bu ne acele... Ben ilişki ilk bie iki yılını doldurmadan ailelerle tanışmayı doğru bulmuyorum. Ama bu saatte sonra yapacak bişey yok görüşmeye başlamışın artık devam etmek durumundasın. Ama sevgiline şunu diyebiirsin, aramızda daha söz-nişan vs. hiçbişey yokken anneni bu kadar sık aramanın doğru olduğunu düşünmüyorum bayram kandil özel günler dşında arayamam demelisin. İtiraz edip daha sık aramanı istemeye hakkı da yok bence...
Sevgilinin annesi seninle çok konuşmak istiyorsa da bi zahmet o arasın....

Back
X