Kızlar merhaba çok önemli bir konu değil hatta inanmayan çoktur sadece merak ve can sıkıntısı diyelim
Allahın izni ile kız bebeğim olacak inşallah. Şubat sonu gözüküyor balık burcu hiç tanıdığım yok pekte olmadı. Ben aslan burcuyum bu arada balık burçları yazın bakalım nasıl olacak bebeğim beni neler bekliyor
Şimdi sağlıklı olsun felan diyenler olacak şimdiden söyleyeyim bu konuyu açtım diye onları düşünmüyorum demek değil..
Rabbim herkese; imanı bütün , sağlıklı sıhhatli, eli ayağı düzgün, eksiksiz noksansız hayırlı evlat nasip etsin
Benim oğlum da mart dogumlu. Aşiri hassas ve duygusal. En ufak bir kizma da içli içli agliyor. O yuzden ses yukseltmemeye calisiyoruz. Kendine kizildi zannediyor ve hemen gozleri doluyor. Bir de yukseleni yengec. 2 kat daha duygusal yani.
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Benim oğlum da mart dogumlu. Aşiri hassas ve duygusal. En ufak bir kizma da içli içli agliyor. O yuzden ses yukseltmemeye calisiyoruz. Kendine kizildi zannediyor ve hemen gozleri doluyor. Bir de yukseleni yengec. 2 kat daha duygusal yani.
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Kızım 24 şubat balık burcu herkes gibi bende evladımı dünyaya değişmem... Çok ince düşünceli hassas tam bir ilgi sevgi aşığı ama yaramazlığı da var.. Allah kucağına almayı nasip etsin... İnşallah mart ta birde balık oğlum olacak bakalım onun karakteri Nasıl şekillenecek..