Balık Burcu erkeki ilen Aslan Gadını

Balık erkeği duygusal olmaz asla kadını duygusal olur :)
Mesela balık erkekleri kısa süreli ilişkiler yaşar, kadını uzun süreli ilişkiler yaşar :34:
Balık erkekleri duygusuz , anı anını tutmayan , kararsız tiplerdir genellikle . En ufak sorunda ortadan kaybolurlar :31:
Çevremde balık erkeği yok hiç ama burçlarla ilgili olduğum için çoğu hakkında azda olsa fikre sahibim :1:
Aslan kadını ayakları yere sağlam basar ve karşısındakini de öyle görmek ister.
İlgiyi , övgüyü sever . Fazla taviz vermez . Verse de belli bi yere kadar , sonrasında karşısındakinden hala bişey göremezse bambaşka biri olur .
Kafalarına taktıkları şeyleri yaparlar ve kimse engel olamaz . Çevremdeki aslan kadınlarından gözlemlediklerim :))

Ayyy balıklar gerçekten öyle. Sorun gördü mü hemen kaçarım göçerim olmadı ölürüm edaları...
Bir de nasıl inatçı anlatamam, kendimi inatçı bilirdim peh...

valla burda yazan balık erkeği yorumlarını okuyunca şok oldum :1: zira eşim balık :1: duygusal, romantik, ince, düşünceli, özel günleri asla ve asla unutmayan ve atlamayan bir adam, sevdi mi tam seven cinsten, eşine dayanamayan bir aşık :) çok sinirlense bile hemen düzelebilen bir adam, hatalı olduğunda özür dileyecek bir erdeme sahip kocacım :) evine düşkün ama gezmeyi ve eğlenmeyi de iyi bilir, jestler yapar, yapar da yapar yani benim balık burcu kocacım böyle gerisini bilmem :1: he bende teraziyim bu arada :8:

Ayyy balıklar gerçekten öyle. Sorun gördü mü hemen kaçarım göçerim olmadı ölürüm edaları...
Bir de nasıl inatçı anlatamam, kendimi inatçı bilirdim peh...

Aay bende çok inatçıyım balık kızıyım tam yani. Hatta sevgilim diyo ben kendimi inatçı bilirdim seni tanıyana kadar dedi :D
İnşallah herşey düzelir Koalinacım ya sen iyi birisin gerçekten :31:

Aay bende çok inatçıyım balık kızıyım tam yani. Hatta sevgilim diyo ben kendimi inatçı bilirdim seni tanıyana kadar dedi :D
İnşallah herşey düzelir Koalinacım ya sen iyi birisin gerçekten :31:

inatçılık sorun değil aslında biraz sarıp sarmalasa:16:
teşekkür ederim hem iyi dileklerine hem iltifatına, bir sizlerden iyi bir şeyler duyuyorum :70:

fndkfndk'ın konusundan kopya çekerekten sizlerden bilgilerinizi rica ediyorum. balık duygusalmış, romantikmiş falan çoğu yerde bunları okudum ama arkadaşken de sevgiliyken de evliyken de hiç bir duygusallığını, romantikliğini görmedim. Sizin bildikleriniz neler?
Balık burcu ile aslan kadını ilişkisi var mı bildiğiniz? Normalde benim bu adamı ezmem, baskılamam gerekirken tam tersi hissediyorum nedense:KK53:
ben aslan burcu eşim balık burcu.liseden beri birlikteyiz ve şuan 13 senelik evliyiz eşimle.balık burcu evet duygusal ama duygularını belli edemiyor:)saçma sapan bir şekilde içinde yaşıyor!!! aslan burcu lider ama aslan burcu kadını çok net,,herşey ağzında,,bence sıkıntı burda.Biz aslan burcu kadınları biraz fazla özgüvene sahibiz ve herşeyi tam istiyoruz.Bence işleri zor,,ama aslan burcu kadını isterse balığın içindeki duygusallığı da romantikliği de dışarı çıkarmasını bilir,,net:) sevgiler....

Back
X