Balik erkegi ve terazi kadini

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
31
Arkadaşlar ben terazi kadınıyım. O da balık. Bazen çok ilgili hatta dun melek misin nesin sen diye iltifat etti bana. Sonra bi soğukluk. Platonigim bu arada. Sizce uyum nasıl olur? Balık erkeği neleri sever? Lütfen yardım edin

Merhabalar.Terazi kadını hayata sıkı sıkıya bağlıdır.Eğlenmeyi,gezmeyi,sevilmeyi,ilgiyi vs. sever.Depresif ortamlar,insanlar pek bize göre değildir.Sevdik mi sonuna kadar severiz ve karşı taraftan da sadakat bekleriz.İlişki bittikten sonra başkasından etkilenmemiz de zor olmaz bu açıdan rahatız.Keyifli ortamlarda olmaktan zevk alırız.
Ama balık erkeği terazi kadınına illallah dedirtiyor.Ben tecrübe ettim çok kez.Balık erkekleri aşık değilse eğer bize göre ne istediklerini bilmeyen,aynı anda başka kadınlarla da görüşebilen bir yapıda.Bi ilgili bi ilgisiz.Bu da boş kaldığında ilgilenmesinden dolayı.Rest çekildiğinde gözü korkup kararlı 'gibi' davranan ama huyuna gidildiğinde yine kendini salıp ilgisizleşen profilde.Çok depresif ve üşengeçler ayrıca.Yazsam sabaha kadar yazarım buraya.Gözlemlediğim kadarıyla balık erkekleri akrep kadınlarına çok fazla tutuluyorlar.Su grubu kadınlarla daha uyumlu oluyorlar.Terazi kadınıyla pek uyum sağlayamıyorlar.Doğum haritaları da etken tabi bana böyle denk gelmiş olabilir ama gözlemlediğim bütün balık erkekleri böyleydi maalesef..Siz madem başında ve flört durumdasınız sakın yüz vermeyin ve kendinizi ona bağlamayın.Zoru oynamanızı tavsiye ederim çünkü ulaşamadıkları kadınlara ilgileri daha fazla..

Ben zoru oynamayı beceremiyorum

Biz de aynıyız. Arada onun ilgisizlikleriyle alakalı sorunlar yaşıyoruz, dengesiz mi değil mi onu bile çözemedim. Bıktım biraz açıkçası ilgisizliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…