Balık etli değil, zayıf bir kız olacağım artık!

snickers

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
34
0
16
Antalya
ben hayatım boyunca cok kilolu olmadım fakat çok zayıfta olmadım. Kendimi bildim bileli hep balık etliyim. Artık balık etli değil zayıf biri olmak istiyorum. L degil XS giymek istiyorum. Bir şey yerken vicdan azabı çekmemek istiyorum. En önemlisi de artık aynayla barışık olmak istiyorum... Boyum 165 kilom 64 hedeflediğim kilo ise 50. Buraya bugünden itibaren gün gün yediklerimi içtiklerimi ve yaptığım sporları yazacağım. Yaza kadar vermem gerekiyor. Evet VERİCEEEEM!! :) yalnız sıkı bir diyet uygulamayacağım çünkü çok spor yaptığım için yorgun olmak istemiyorum. Neyse bugun yediklerimi akşam uyumadan önce yazarım :D

işte bu da fotoğrafım :D

Eklentiler

• $SAM_0353.webp
    $SAM_0353.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 447
Dün yediklerimi yazamadım bugun yazayım: dün sabah sadece süt içtim okuldaydım sandivic götürmeyi unutmuşum okulda diyete uygun bir şey bulamadım form urunlerinin sevmediğim çeşitleri vardı ac kaldım o yuzden. Öğle yemeğinde ise 1 kepekli peynirli tost yedim yarım kase mercimek çorbası içtim. Ardından spora gittim 50 dk koşu bandında yürüdüm 40 dk aerobik yaptım eve geldim havuç yedim. Aralarda 2 ceviz yedim. Akşam yemeğinde 2 kaşık yagsız bulgur pilavı 2 kaşık az yaglı patlıcan yemeği 1 kase cacık yedım ardından 1 saat yuruyus yaptım ama bombayı saat 10 da patlattım! babam dışardan gelirken sıcak kestane almış dayanamadım yedım baya :D neyse artık oldu bi kere. 2 lıtreden fazla da su içtim.

50 kilo çok aşırı zayıf olursun tatlım ama yolun kısa sonuca çabuk ulaşırsın başarılar diliyorum şimdiden :54:

diyet yapmaya basladıgımda kendimi kısıtlams hissedyrm o yuzden sdece yedklerime dkkt edyrm fazla karbonhidrat almıyorum şekerden uzak duruyorum. bnmde boyum 1,61 kilom 65

anladım. Bende oyle yapıyorum :) bi diyet listem yok. Ne zamandır yapıyorsun ve kaç kilosun ve kaç kilo verdin? :D

bugün yediklerim: sabah peynirli kepek ekmeğyle yapılan tost yanında bir kutu light süt içtim öğlen ise bi parça fırında tavuk yanında salata ve közlenmiş biber yedim ve çikolatadan küçük bir ısırık aldım :D ara olarak 2 ceviz yedim sonra spora gittim 1 saat koşu bandında yürüdüm sonra eve geldım biraz haşlanmış tavuk yedim akşam yemeğinde de 1 tabak tavuklu bulgur pilavı yedım yemekten 1 saat kadar sonra yarım saat yürüyüş yaptım az once de ender saraçın 3 hafta da incelten 10 hareketini yaptım 2 litre de su içtim :-B

tatlım ya ne zaman başlığını görsem canım balık istiyo iyi mi kötü mü bilemedim :9::9::9:

ben hayatım boyunca cok kilolu olmadım fakat çok zayıfta olmadım. Kendimi bildim bileli hep balık etliyim. Artık balık etli değil zayıf biri olmak istiyorum. L degil XS giymek istiyorum. Bir şey yerken vicdan azabı çekmemek istiyorum. En önemlisi de artık aynayla barışık olmak istiyorum... Boyum 165 kilom 64 hedeflediğim kilo ise 50. Buraya bugünden itibaren gün gün yediklerimi içtiklerimi ve yaptığım sporları yazacağım. Yaza kadar vermem gerekiyor. Evet VERİCEEEEM!! :) yalnız sıkı bir diyet uygulamayacağım çünkü çok spor yaptığım için yorgun olmak istemiyorum. Neyse bugun yediklerimi akşam uyumadan önce yazarım :KK70:
sonucu merak ettim naptınızzz

Back
X