inşallah verirsn cnm ölçülerimiz cok yakın ins istedgn kiloya ulasrsn
inşallah. Sen diyet yapıyor musun?
diyet yapmaya basladıgımda kendimi kısıtlams hissedyrm o yuzden sdece yedklerime dkkt edyrm fazla karbonhidrat almıyorum şekerden uzak duruyorum. bnmde boyum 1,61 kilom 65
anladım hedefın kac :)daha bu ay basladm bu ayın basnda 66.5 tum suan 65im yürüyüş veya spor yapmadm hc :)
anladım hedefın kac :)
53 canımbn 2 sene önce 53 kiloydum branda aldmm tkrr o zayıf günlerime dönmek istiyorum senn kaç
tatlım ya ne zaman başlığını görsem canım balık istiyo iyi mi kötü mü bilemedim
sonucu merak ettim naptınızzzben hayatım boyunca cok kilolu olmadım fakat çok zayıfta olmadım. Kendimi bildim bileli hep balık etliyim. Artık balık etli değil zayıf biri olmak istiyorum. L degil XS giymek istiyorum. Bir şey yerken vicdan azabı çekmemek istiyorum. En önemlisi de artık aynayla barışık olmak istiyorum... Boyum 165 kilom 64 hedeflediğim kilo ise 50. Buraya bugünden itibaren gün gün yediklerimi içtiklerimi ve yaptığım sporları yazacağım. Yaza kadar vermem gerekiyor. Evet VERİCEEEEM!! :) yalnız sıkı bir diyet uygulamayacağım çünkü çok spor yaptığım için yorgun olmak istemiyorum. Neyse bugun yediklerimi akşam uyumadan önce yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?