Balık yağı hakkında yardım?

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
doktoruma sordum marincap kullanablrsn dedi eczaneden yeni aldım fakat hiç sormadım nasıl kullanayım diye.prospektüsde günde3 kere yazıo yada 2 kere 1 2 kapsül çok dielmi acaba bir kapsül yetermi sabah kahvaltıyla birlktemi nasıl atılıyr..kullanan varsa bilgilendirebilirmi..tşkrlr..:16:

Canim benimde balikla aram iyi olmadigi icin doktorum banada "pulse" adli ilaci verdi.
Gunde 1 tane almami soyledi. Kahvaltimdan sonra aliyorum ben.

Canim benimde balikla aram iyi olmadigi icin doktorum banada "pulse" adli ilaci verdi.
Gunde 1 tane almami soyledi. Kahvaltimdan sonra aliyorum ben.

500 gr.benmki bende öyle düşndm 2 tane fazla olalr diye yinede sorayım dedim..yarın doktora soararım bakalım..:16:

500 gr.benmki bende öyle düşndm 2 tane fazla olalr diye yinede sorayım dedim..yarın doktora soararım bakalım..:16:

Her ilac icerik yonunden farkli olabilir. Dedigin gibi senin dr sorman en iyisi. Ben cunku extra olarak demir-vitamin aliyorum arti balik yagi. O yuzden 1 tane demis olabilir. :34:

Her ilac icerik yonunden farkli olabilir. Dedigin gibi senin dr sorman en iyisi. Ben cunku extra olarak demir-vitamin aliyorum arti balik yagi. O yuzden 1 tane demis olabilir. :34:

bende aynı ilaçları kullanıyrm .vitamn demir magnezyum bide balık yağı çıktı iişte:)

bende balık yağı olarak seven pluse kullanıorum. 3 gündür falan atmıyorum çünkü fazlası bebeğin beynine zarar veriyormuş:( emin olamıyorum bir sürü hap kullanıorum elevit,ferrum fort, seven pluse,purinol efervesan hep kimyasal oldum yani.üzülüyorumm bebşime zarar veriyorum diye:((((

Back
X