Balık yağı şurubunun kokusu çıkmıyor

donersesenindir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
104
119
33
34
Merhaba hanimlar kizimin balik yagi surubu komodine ve yatagin kosesine dökülmüş. Komodini bulasik deterjaniyla kopurtup duru suyla sildim, glint le sildim hala hafif kokuyor, Yatağın pedini çıkarıp yıkadım, o kısım halloldu ama bazanın kumaş kısmını siliyorum siliyorum koku geçmiyor, hatta daha da siddetlendi sanki:( bulaşık deterjaniyla yumuşatıcı karıştırıp kopurttum bir iki saat bekledim güzelce duruladim yine de çıkmadı koku. Öneriniz var mı ne yapabilirim? Hamileyim bir de midem bulanıyor zaten çok çaresiz durumdayım lütfen yardım edin :(

Yıkatın yatağı. Bulabiliyosanız halı yıkama mak. bulun komşudan arkadaştan.

Yıkatın yatağı. Bulabiliyosanız halı yıkama mak. bulun komşudan arkadaştan.
Halı yıkama makinesi sorayım bir etraftan, yikamaci çağırsam çok masraf olur küçücük bir alanda var zaten baza da yeni daha tertemiz. Makine bulmak daha mantıklı geldi, teşekkür ederim öneri için

Halı yıkama makinesi sorayım bir etraftan, yikamaci çağırsam çok masraf olur küçücük bir alanda var zaten baza da yeni daha tertemiz. Makine bulmak daha mantıklı geldi, teşekkür ederim öneri için
Ben de var. Komşu olaydık. 💔 ama küçük modeller çok sattı. Siz de bulabilirsiniz diye düşündüm.

Back
X