Balıkesir Ayvalık'da ya da Edremit' de kadın doğum tavsiye edebileceğiniz birileri

hicbirseymi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.175
121
163
Balıkesir Ayvalık'da ya da Edremit' de kadın doğum tavsiye edebileceğiniz birileri varmı eğer tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :49:

hiç bir bilgisi olan yokmu :(

Son düzenleme:
ben özel körfeze gıdyorum edremıtteysen devam edelim konuya:d

edremitte değilim ama orada doktora gitmeyi düşünüyorum bu arada msjnı yeni gördüm ayvalıkta oturyrz yeni taşndğmz için pek bilgi sahibi değilim çock düşündğm için doktor araştrmak istiyorum uzun zaman cevap alamayınca kimseden bende umudu kesmiştim int. araştırdım biraz ama dr sıkıntsı varmış sanırım bu taraflarda

Son düzenleme:
ayvalık hakkında bılgım yok ama edremıttekı doktorumdan memnunum ben guler yuzlu ılgılı bırı.ama senın için sıkıntı olur kontrole buraya gıt gel yakın dgıl sonucta yıne 45 dakka var ama doktor yoksa orda ben korfezı tavsıye ederım sana.bende bır sene oldu buraya gelelı bazı hastanelerde bır tane kadın dogum var korfezde secenekte var buyur gel:D:Dkaç haftalıksın bu arada ben 11+5 teyim:D

ayvalık hakkında bılgım yok ama edremıttekı doktorumdan memnunum ben guler yuzlu ılgılı bırı.ama senın için sıkıntı olur kontrole buraya gıt gel yakın dgıl sonucta yıne 45 dakka var ama doktor yoksa orda ben korfezı tavsıye ederım sana.bende bır sene oldu buraya gelelı bazı hastanelerde bır tane kadın dogum var korfezde secenekte var buyur gel:D:Dkaç haftalıksın bu arada ben 11+5 teyim:D

:nazar::49:ne güzel maşallah allah hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin ayvalıkta tavsiye etmedi himse bu yüzden bizde edremitte doktora gitmeyi düşünüyoruz.... biz bebek sahibi olmaya geçen ay karar verdik:emir_bebek: ... ovulasyon dönemime ise iki gün kaldı bakalım göreceğiz... bi senelik evliyim henüz ve ilk bebek deneyimimiz olacak :16::16::16:

aa ne guzel bızde bır yıllık evlıyız:)ozaman sende gel korfeze doktorumuz aynı olsun:D:D:Dhayırlısıyla senınde hemen olur inşallah bızde karar verdık ıkıncı ay hamıle kalmıştım:)

Back
X