Balıkesir-bandırma bebek özlemi çekenler burda buluşup paylaşalım

macs yönteminin ayrı bir ücreti var zaten canım.285 euroydu sanırım.tedavi fiyatının içine dahil değil çünkü herkese yapılmıyor.eğer gerekirse uygulanıor ya da sen istersen.
aklına ne takılırsa sorabilirsin canım.yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum

macs yönteminin ayrı bir ücreti var zaten canım.285 euroydu sanırım.tedavi fiyatının içine dahil değil çünkü herkese yapılmıyor.eğer gerekirse uygulanıor ya da sen istersen.
aklına ne takılırsa sorabilirsin canım.yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum

senin şimdi kaç haftalık oldu ve doktorunu değiştirdin mi, yoksa may tüp bebek merkeziyle iltibattamısın hala?

senin şimdi kaç haftalık oldu ve doktorunu değiştirdin mi, yoksa may tüp bebek merkeziyle iltibattamısın hala?
allta çizelgem var canımyerimseniben12 hafta 2 günlüküz şuanda.dr.kontrollerimi bigada yaptırıyorum ama onlarda bilgilenmek istiyorlar.önceleri her kontrolden sonra arardım.bi ara unutmuşum,onşar beni aradılar ne oldu ne haldesin diye:1::1:

allta çizelgem var canımyerimseniben12 hafta 2 günlüküz şuanda.dr.kontrollerimi bigada yaptırıyorum ama onlarda bilgilenmek istiyorlar.önceleri her kontrolden sonra arardım.bi ara unutmuşum,onşar beni aradılar ne oldu ne haldesin diye:1::1:

çok dikkatliymişim kaydirigubbakcemile3 12 haftalık olmuşsun çok güzel allah bizede o günleri göstersin inşallah:emir_bebek:

arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkürler çok bilgilendim sayenizde gelişmeleride yazın lütfen bekleme aşamasında biri olarak kararımı etkileyecektir RABBİM bu yolda uğraşanların yar ve yardımcısı olsun

mayayamı gittin canım? nasıl geçti görüşmen?

evet canım mayaya gittim güzeldi görüşme beğendim doktoruda yeride şimdi tahliller verdi 1. neden tutmadı diye araştırılacak sonrada 2 ay içinde tedaviye başlanacak kısmetse uzak ama ne yapalım bebiş olsun diye değer.

sen neler yaptın bebişlerin nasıl?

Back
X