Balıkesir kadın doğum doktoru

anyelaayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2025
18
3
1
24
Arkadaşlar balıkesir sevgi hastanesinde ya da atatürk hastanesinde bildiğiniz güvenilir samimi kadın doğum doktoru var mı? Gebelik ve doğum için soruyorum.

Arkadaşlar balıkesir sevgi hastanesinde ya da atatürk hastanesinde bildiğiniz güvenilir samimi kadın doğum doktoru var mı? Gebelik ve doğum için soruyorum.
Nurettin serinkan canım çok iyi bir doktor ilk hamileligimde ona gittim ben sevgi hastanesinde calisiyo sehir hastanesibe gidiceksende şahin cılız tavsiye ederim

Sevgi hastanesi Sebahattin Çelik’i önerebilirim. 10 tane doktor gezdim doğumumu orada yaptım

Hastanede doğum paketi gibi şeyler oluyor mu özelde pek bilgim yokta tamamlayıcı sağlık sigortaları hamilelikten 6 ay önce alınmasını söylüyorlar
Sevgi hastanesinde doğum paketi yok . Daha yeni görüştük. Doktor zaten ücret vesaire konularına karışmıyor danışmaya yönlendiriyor. 32.500 demişlerdi bize . Ama doktorumuzu yani sebahattin çeliği çok sevmiştik , üzülerek ayrılmak durumunda kaldık çünkü doğum paketi olmadığını doğuma kadar ücretin değişebileceğini zaten hastanenin satılma sürecinde olduğunu ve ücret politikalarının da değişime uğrama ihtimali bulunduğunu söylediler

merhabalar kızlar bende balıkesir de yaşıyorum özel hastane sevgi hastanesi var oda satıldı nev sağlık grubuna doğum paketi olmamasına şaşırdım bende öğrenmek istiyordum bunu sahibi değişince belki olur gidip görüşmeyi düşünüyorum

merhabalar kızlar bende balıkesir de yaşıyorum özel hastane sevgi hastanesi var oda satıldı nev sağlık grubuna doğum paketi olmamasına şaşırdım bende öğrenmek istiyordum bunu sahibi değişince belki olur gidip görüşmeyi düşünüyorum
Muayene ücretleri değişmemiş henüz ama doğum paketi eklenmiş mi acaba siz görüştünüz mü?

Back
X