Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar balıkesir sevgi hastanesinde ya da atatürk hastanesinde bildiğiniz güvenilir samimi kadın doğum doktoru var mı? Gebelik ve doğum için soruyorum.
Arkadaşlar balıkesir sevgi hastanesinde ya da atatürk hastanesinde bildiğiniz güvenilir samimi kadın doğum doktoru var mı? Gebelik ve doğum için soruyorum.
Nurettin serinkan canım çok iyi bir doktor ilk hamileligimde ona gittim ben sevgi hastanesinde calisiyo sehir hastanesibe gidiceksende şahin cılız tavsiye ederim
Nurettin serinkan canım çok iyi bir doktor ilk hamileligimde ona gittim ben sevgi hastanesinde calisiyo sehir hastanesibe gidiceksende şahin cılız tavsiye ederim
Sevgi hastanesinde doğum paketi yok . Daha yeni görüştük. Doktor zaten ücret vesaire konularına karışmıyor danışmaya yönlendiriyor. 32.500 demişlerdi bize . Ama doktorumuzu yani sebahattin çeliği çok sevmiştik , üzülerek ayrılmak durumunda kaldık çünkü doğum paketi olmadığını doğuma kadar ücretin değişebileceğini zaten hastanenin satılma sürecinde olduğunu ve ücret politikalarının da değişime uğrama ihtimali bulunduğunu söylediler
merhabalar kızlar bende balıkesir de yaşıyorum özel hastane sevgi hastanesi var oda satıldı nev sağlık grubuna doğum paketi olmamasına şaşırdım bende öğrenmek istiyordum bunu sahibi değişince belki olur gidip görüşmeyi düşünüyorum
merhabalar kızlar bende balıkesir de yaşıyorum özel hastane sevgi hastanesi var oda satıldı nev sağlık grubuna doğum paketi olmamasına şaşırdım bende öğrenmek istiyordum bunu sahibi değişince belki olur gidip görüşmeyi düşünüyorum