Doğuma Hazırlık Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Civciv saliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
1.548
1.121
133
34
Kızlar bu hastaneye giden var mı ayrıntılı için ilçeden gitcem fiyat bilgisi alamıyorum bilgisi olan var mı

İki sene once 60 tlye yaptirmistim. Ayrintili icin ayri bi ilücret istemiyolar muayene ucreti aliyolardi sadece.
Teşekkür ederim yolunuz düşerse güncel fiyatı öğrenme şansınız var mı ya da bi duyarsanız filan benimle de paylaşır mısınız. Ben nurettin serinkandan randevu aldım ama iptal de olabilir 100 tl diyen de var 500 tl diyende

Yolumun dusme sansi yok ertan adaliya gidiyorum ben. Ama sevgiyi arayip ogrenebilirsiniz.

Anladım teşekkür ederim telefondan fiyat bilgisi vermiyolar maalesef arayıp sormayı akıl ettim bende
Akil etmediginizi dusunmedim, banada boyle 200 300 demislerdi kulaktan duyma kisiler, aradigmda sadece muayene ucreti aliyoruz dediler. Bende belki yardimci olurlar kafaniz rahatlar diye dedim. İyi gunler.

Akil etmediginizi dusunmedim, banada boyle 200 300 demislerdi kulaktan duyma kisiler, aradigmda sadece muayene ucreti aliyoruz dediler. Bende belki yardimci olurlar kafaniz rahatlar diye dedim. İyi gunler.
Sabahtan beri ayrıntılı ultrasona ne gerek var bişi çıksa çocuğu mu aldırcan bizden kimse gitmedi laflarına maruz kalıyorum beynim yandı o yüzden sert mi yazdım size bilemedim kalbinizi kırdıysam hakkınızı helal edin yemek hazırliim dedim içime dert oldu sert yazdım galiba diye kusura bakmayın. Hastanede sinir etti öyle açıklama yapmama rağmen işler kötü insanlar anlayışsız yol çok uzak bende gerginim. Yardım için teşekkür ederim iyimgünler

Siz kimseyi dinlemeyin gidin. Cunku bazen bi sorun cikiyor ona gore donanimli bi hastanede dogum yaparsiniz Allah korusun bisey cikmasin tabiki de. Ben bu gebeligimde universte hastanesinde orkun yada orcundu ona gondermisti doktorum cok iyi tatli bi doktordu, 122 tlydi ucretide onada gidebilirsiniz ama kesinlikle 500 e ayrintili yapmiyodur sevgi. Yok kirilmadim sorun yok

Üniversite hastanesi koronadan dolayı korkutuyor beni bi tanıdık 150tlye yaptırmış profa ama çok kalabalık dedi direkt eledim onu yoksa devlete bile giderdim ama bu hastalık tüm planları bozdu

Üniversite hastanesi koronadan dolayı korkutuyor beni bi tanıdık 150tlye yaptırmış profa ama çok kalabalık dedi direkt eledim onu yoksa devlete bile giderdim ama bu hastalık tüm planları bozdu
Ben daha martta gittim benmkide prof.tu evet iki saat beklemsitim. Bide çok riskli hamileyim her an erken dogum yapabilirim şehir hastaneside virusle ic ice gecen gitmek zorunda kaldim cok korktum insallah yavrular dogmadan gecer gider şu hastaliklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…