Balıkesir Sevgi Hastanesinde Doğum Yapan Var Mı

Sinem0609

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
87
37
38
merhaba balıkesirde sevgi hastanesinde doğum yapan arkadaşlar var mı ? Hangi doktora gittiniz nasıldı memnun kaldınız mı? Bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşabilir mi ?

Ben henüz doğum yapmadım eylül sonu ekim bası gibi yapacağım. Sevgi hastanesinde ali özler e giriyorum ve fazlasıyla memnunum . Detaylıca her şeyi açıklaması zamanında her şeyi yapması ilgisi bana büyük güven verdi. Doğumu da ona bağlı yapacağım umarım . Güven çok önemli bu alanda. Ve balıkesir malesef klişe isimler üzerinden dönüyor. Kimse gerçekten ne bekliyor bence bilmeden isme gidiyor. Bu iste güven önemli. Umarım geç olmamıştır. Yeni üye oldum.

Ben nurettin serinkana gidiyorum bende çok memnunum gereksiz bilgiler vermiyor detaycı bir doktor zaten her muayenesinde detaylı bir şekilde inceliyor ayrıca detaylı ultrasonda yapıyor

Teşekkür ederim kızlar
Ben de çarşamba gününe üniversite hastanesinden mine hanıma randevu almıştım
Balıkesirde oturmuyorum
Ayrıntılı için gideceğim
Ayrıntılı ultrason önemli
Kararsız kaldım şu an

Teşekkür ederim kızlar
Ben de çarşamba gününe üniversite hastanesinden mine hanıma randevu almıştım
Balıkesirde oturmuyorum
Ayrıntılı için gideceğim
Ayrıntılı ultrason önemli
Kararsız kaldım şu an
Yanı üniversite hastanesine hiç girmedim yalnız em basit şeye araştırma mantığı ile baktiklari için aileleri kasabiliyorlar diye duydum. Mühim olan ultrason cihazının kalitesi ve her bir organı detaylı incelemesi. Devlet asla önermem mesela ultrason cihazları eski....

Back
X