Gebeliğe Hazırlık Balıkesirde kadın doğum doktoru arıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tubisel06

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
141
12
13
26
Balıkesirde infertilite ve tüp bebek ile ilgili doktor önerisi varmı pcosluyum ve balıkesire tain çıktı doktor arıyorum lütfen yardımm

Şehir hastanesinde herhangi bir doktora randevu alıp infertilite tedavisi görmek istediğinizi söylediğinizde yönlendirme yaparlar diye düşünüyorum. Ben de pkosluyum geçen sene tedavi için gittim şehir hastanesinde rahim filmi çekildi ve sebepsiz infertilite dendi, o ay hamile kaldım ama kalp atışı olmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Ama şimdi 8 aylık hamileyim. Hala doktor arayışındaysan önce şehir hastanesini deneyebilirsin, eğer olmazsa o zaman özel bir doktor bulmak daha mantıklı bence.

Hangi tedavi süreçleriyle hamile kaldın canım bende pcosluyım çatlatma iğneside işe yaramadı tüp bebek düşünyorum artık

Hangi tedavi süreçleriyle hamile kaldın canım bende pcosluyım çatlatma iğneside işe yaramadı tüp bebek düşünyorum artık
Pek tedavi sürecim olmadı benim. Pkosluyum diye yıllarca doğum kontrol hapı kullanmıştım, çocuk düşünmeye başlayınca inofolic combi kullanmaya döndüm. Bir yıl deneyip olmayınca şehir hastanesindeki doktorum daha fazla beklemeye gerek yok diyerek infertilite bölümüne yönlendirdi. O da sorunu anlamak için ilk rahim filmi çekti, sperm testi yaptırdı. Sebepsiz infertilite teşhisi koydu, üç ay daha dene sonra aşılamaya başlarız dedi ama o ay hamile kaldım ben. Belki de tüpler tıkalıydı rahim filmi sırasında açıldı bilemiyorum. Ama tabii kürtaj oldum sonra. 3 ay bekledik sonra denediğimiz ay hemen hamile kaldım yine. Çatlatma aşamasını falan geçtiğini söylediğinde belki direkt tüp bebek için başlarlar. Randevu bulmak da kolaydı çünkü çoğu kişi bilmiyo bu bölümün şehir hastanesinde olduğunu. Direkt özele gidiyo insanlar.

Anladım canım bende rahim filmi çektirdim tüplerde tıkanıklık yoktu bende pcosdan dolayu yumurtalarım çatlamıyo sperm testide normal eşimin ilaç kullanınca kist oluyo kullanmayınca büyümesi geriden geliyo büyüdü bu sefer Bir tane iğne çatlatmaya gücü yetmedi garip yani aslında düzenli regl falan oluyorum tiroidim var hormonlar çok oynuyor ultrasondada pcos görüntüsü yoğun garip

Tüp bebek demeden önce üç kez denemiyolar mı çatlatmayı? Üç hakkını da kullandın mı?

Hmm şehir hastanesini bir dene derim, doktorum Osman Aydın'dı. O yönlendirdi beni infertilite bölümüne. Takiplerimi de o yaptı. Çok da memnundum kendisinden ama doğumu özelde yapmak istediğim için maalesef bırakmak zorunda kaldım.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için dediğiniz gibi yapacım önünüzdeki ay peki direk çatlatma iğnesi falan değilde tüp bebek istersem isteğim dikkate alınırmı yoksa tedavi süreci devam mı

Hiç bilemiyorum, ama doktorla görüşmek için adetini bekleme bence. Bi aksilik olursa bir ay daha beklemek gerekir ki bu pkoslu biri için çok zor. İnsan her ay bir yıl gecikmiş gibi hissediyo :)

Hiç bilemiyorum, ama doktorla görüşmek için adetini bekleme bence. Bi aksilik olursa bir ay daha beklemek gerekir ki bu pkoslu biri için çok zor. İnsan her ay bir yıl gecikmiş gibi hissediyo :)
Katılıyorum canım daha bugün ben taşınıyorum cumartesi balıkesirdeyim ve şuan regl oluyorum bir ay aksadı malesef zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…