- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
Merhaba bir konuda ben yazayım yahu dert mi bilinmez ama beni çok rahatsız eden bir durum var.5.5 senedir aynı binada oturuyoruz kendi evimiz birde alt çaprazımız yani balkona çıktığımızda gördüğümüz komşumuz var bayan eşinden ayrılmış bir oğlu var anne ve babasıyla beraber yaşıyorlar bayanın yaşı var biraz emekli oldu sanırım 2 sene önce ve hep evde ve hep balkonda. Görmeyim diyorum fırını çekiyorum o tarafa otururken bari görmeyim diye ama illaki görünüyor. Bir kere göğüs dekoltesi hep var sürekli o şekilde eğilip bir şeyler yapıyor hadi insanlık hali ama birde balkona bornozla çıkıyor ve ben buna deliriyorum. Annemde gördü eşimde gördü. Hatta bugün karşı inşaattaki adamlar epey bi gördü ;[ banyodan çıkıyor sanırım saçlarını tarıyor sonra bornozuyla çıkıyor tarağını temizliyor saç havlusunu asıyor bildiğin şov yapıyor. Bir şey desem aksi insanlar biliyorum ama her çıktığımda onun göğüslerini görmekten gına geldi eşim zaten çıkmıyor hiç.çıkarsada denk gelirse ayaktayken falan korkudan içeri dalıyor bana bakıyor der falan diye. Ne olacak bu durum sizce? Onların karşısında inşaat var bizim kısma denk gelmiyor ben adamlara bakıyorum şok halde adamlar kadına ve o hiç rahatsız olmuyor.