• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkona tül perde mi??? Fikir verirmisiniz lütfen?

eFuLim

sürprizlerle dolu hayat...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
6.349
1.666
198
Hanimlar merhaba.

Malum yaza az kaldi balkonlarda kahvalti yemek cay keyifleri baslayacak.

Bizimde salonda ki balkonumuz sabahtan aksama kadar gunes aliyor..

Gunes gormeyen bir evden boyle bir eve tasinmak buyuk bir nimetti bizim icin.

Simdi de Rabbim nasip etti ve hamileyim yani yaza dogru iyice agirlasmis olurum heralde.

Tesetturlu oldugum icin balkona suan gonlumce cikamiyorum (tisortle ve acik basla mesela).

Pencereyle kapatmak istemiyoruz simdilik ancak bir kac sene sonra. Balkon tam bos bir arsaya bakiyor.

Ama sag ve sol taraflardan binalar var.

Tül mü taktirsak ne yapsak bilemedim ki lütfen fikir verebilirmisiniz?? :31:

Gecici ve idarelik bir sey olsun istiyorum cok zahmet ve maddiyat istemeyen bir sey???

Benim balkonum da sağdan ve soldan diğer apartmanların camlarına bakıyor. Yani çok rahat görünüyoruz. Yazın sabah akşam bütün yemekleri balkonda yeriz. Gece yarılarına kadar balkonda otururuz sohbetler ederiz. Misafirlerimizle balkonda otururuz. Ve komşular tv izler gibi izler. Hem de gözlerini ayırmadan. Bu insanı çok rahatsız ediyor. Önce bütün balkonu saksılarla doldurduk. Bİr çiçeğim var soğanlı bir bitki nergis diyor ama bizim bildiğimiz nergisler gibi değil. Çiçeği tılda bir defa neredeyse 1 hafta duruyor. Ama Uzun yeşil yaprakları var. O saksımız balkonun bir tarafında, oturduğumuzda bizi görmelerini engelliyor. Balkonun ucunda hanımeli var. Onu da balkon demiri ile yukarıdaki ipe sardırdık ve sarmaşık gibi o da bir tarafın görüşünü engelledi. Bİr de şemsiye açıp diğer cepheyi kapatınca biz oturup manzaramızı izler olduk. Tabi bunlar bir iki ayda olacak işler değil. Çiçeklerin büyümesi zaman alıyor ama şu anda herkes balkona hayran

Bende balkona perde konusunda kararsiz kaldim. En iyisi zebra stor gibi ancak o da maddi olarak külfetli ben de ip perde almaya karar verdim. Cok kapatacaginj sanmıyorum ama tul perdeden iyidir

kizlar yorumlariniz icin tesekkurler..

salon balkonunu acik birakalim dedi esim bir sure daha..

ama yatak odasinin balkonu gunes gormuyor orayi camla kapatip ivir zivirlari koymak icin kullaniriz dedik..

fakat surgulu mu katlanirmi yapsak bilemiyorum ne kadara maal olur acaba?..

dak kumaştan perde yapacagım bende hem şirin duracaktır hemde iş görür

Canım bende balkonumu baştan yapıcam o yüzden bakınıyodum. Açık yada kapalı olsun insan balkonunda da rahat etmek istiyo çoğu zaman benim aklımda bambu stor perde var koçtaş da buldum bikaç çeşit tavsiye ederim bi bak . Bu arada bebişin şimdiden hayırlı olsun :)

Hanimlar merhaba.

Malum yaza az kaldi balkonlarda kahvalti yemek cay keyifleri baslayacak.

Bizimde salonda ki balkonumuz sabahtan aksama kadar gunes aliyor..

Gunes gormeyen bir evden boyle bir eve tasinmak buyuk bir nimetti bizim icin.

Simdi de Rabbim nasip etti ve hamileyim yani yaza dogru iyice agirlasmis olurum heralde.

Tesetturlu oldugum icin balkona suan gonlumce cikamiyorum (tisortle ve acik basla mesela).

Pencereyle kapatmak istemiyoruz simdilik ancak bir kac sene sonra. Balkon tam bos bir arsaya bakiyor.

Ama sag ve sol taraflardan binalar var.

Tül mü taktirsak ne yapsak bilemedim ki lütfen fikir verebilirmisiniz?? :KK31:

Gecici ve idarelik bir sey olsun istiyorum cok zahmet ve maddiyat istemeyen bir sey???

yan kısımlarına cam balkon yaptırabilirsiniz. ve cam balkon yapanlar aynı zaman da storunu da takıyorlar. Perde bence çok basit kaçar gibime geliyor. Hem de daha sonra isterseniz her tarafını cam balkon yaparsınız. biz yaptırdık ve çok memnunum. Sizin dediğiniz gibi yan taraftaki evlerden görünüyor. Perdeyi indirince rahat oluyor. ;)

yan kısımlarına cam balkon yaptırabilirsiniz. ve cam balkon yapanlar aynı zaman da storunu da takıyorlar. Perde bence çok basit kaçar gibime geliyor. Hem de daha sonra isterseniz her tarafını cam balkon yaparsınız. biz yaptırdık ve çok memnunum. Sizin dediğiniz gibi yan taraftaki evlerden görünüyor. Perdeyi indirince rahat oluyor. :KK66:

cam balkon yazın çok sıcak olur komşular yaptırdı çok fena sıcak

Back
X