• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkona yuva yapan kuşlar

insanin fikirleri degisebilir. eski konulari isitip getirmeye gerek var mi? bugun ki konu da haksiz olsa dahi sunu da demissin, bunu da yapmissin a gerek yok bence. yaptiginiz cok da hos degil.
Bu seni ırgalamazki ama eğer bu konu hala cevap yazmaya açıksa hür irademle yorum yapmaya hakkım var 🙂

aynisini su mesajimda yazdim Sadekahvecim.. bir de mesela cevap yazarken konu sahibinin isminin ustune tiklayip o an sitede mi gorurdum ona gore cevap yazardim. emojiler de gitmis gibi..
Emojiler ortadaki 3 noktaya basinca altta cikiyor. Bende zor bulmuştum 😊 yalniz olmadığıma sevindim. Kullanicilar yazmali zaten dusuncelerini ki bu cok önemli etken bence. Umarım dikkate alinir.

Emojiler ortadaki 3 noktaya basinca altta cikiyor. Bende zor bulmuştum 😊 yalniz olmadığıma sevindim. Kullanicilar yazmali zaten dusuncelerini ki bu cok önemli etken bence. Umarım dikkate alinir.
emoji kullanmak icin o kadar zahmete giremem :KK70: disaridan okuyan insan icin alttan eski, benzer konularin cikmasi iyi. ama biz aktif kullananlar icin degil. cunku burasi canli bir forum. konu sahibindan cevap alamayinca bile sinir oluyoruz. karsilikli etkilesimle guzel muhabbet donuyor. bir konu hortluyor. bakiyorsun konu sahibi iki sene once girmis en son. iyi olmuyor.

emoji kullanmak icin o kadar zahmete giremem :KK70: disaridan okuyan insan icin alttan eski, benzer konularin cikmasi iyi. ama biz aktif kullananlar icin degil. cunku burasi canli bir forum. konu sahibindan cevap alamayinca bile sinir oluyoruz. karsilikli etkilesimle guzel muhabbet donuyor. bir konu hortluyor. bakiyorsun konu sahibi iki sene once girmis en son. iyi olmuyor.
Kesinlikle tum soylediklerine katılıyorum canim:KK51:

Kızlar
Bizim mutfak balkonunun iki ayrı ucuna iki kuş yuva yaptı 1 yıl önce. Biri kombinin üstüne, diğeri cam balkon penceresinin katlanan kenarına.

Kıyamadım. Kuş yuvasını bozmiyim dedim ama 1 yıldır sürekli balkon yıkıyoruz. Bezdik. Bazen yıkamadığımızda mutfağın balkon kapısını açamıyoruz, içeri toz tüy falan girmesin diye

İnanın onları rahatsız etmemeye çok çalıştım ama artık geceleri öksürürken astım mı oldum onlar yüzünden diye düşünüyorum.. Günde 3 kere yıkasan yıkanır balkon

Onları kibarca yolcu etmenin yolu nedir acaba?

Bir arkadaşım CD asarsan giderler dedi ama bilmem faydası olur mu
CD mi ?acaba arabesk dinletip depresyona mi sok dedi ne dedi?

@Kazen Bey alttan benzer konulari kaldirir misiniz surekli konular hortluyor.
Bu konuda hortlamis.
2 yıl onceki konu ve uzerine tartisilcak bir seyde yok. Hani uzun soluklu bir konu da degil.
Daha once benzer konulari aktif yaptığınızda da aynısı olmuştu.
Verimli olmuyor.
Surekli anasayfaya eski konular düşüyor.
Birde her yorumun yaninda konu sahibi adi yazardi ona göre konu sahibi mi cevap verir bilirdik. O isim yeride kalkmis. Bas sayfaya gitmek gerekiyor tekrardan.
Dikkate alirsaniz sevinirim.
Evet konu sahibi ismi konusunda ben de muzdaribim o niye kalktı ki🥴

Back
X