Balkonda ki kedi :(

fattylamb94

Bşlngç: 83.5
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
11.535
19.970
298
Kızlar 3. Katta oturuyorum balkona kedi gelmiş çok miyavlıyor yemekte verdik yemiyor bizden kaçmıyorda ne derdi olabilir acaba

Kızlar 3. Katta oturuyorum balkona kedi gelmiş çok miyavlıyor yemekte verdik yemiyor bizden kaçmıyorda ne derdi olabilir acaba
Ne verdiniz birde 3. Kata nasıl ve nerden cıkmıs olabilir düşmüşse catıdan kırıgı olabilir

Ne yemek verdiniz? Biz buradan miyavladigi icin kesin şu derdi vardir diyemeyiz. Sadece yerinizde olsam bu gecelik evime alirdim. Yarinda bir veterinere gosterirdim. Kapina kadar gelmis yazik.

3. Kata nasıl gelmiş o kedicik yavruysa annesini kaybettiği için miyavlıyordur düşmez inş. Ordan alıp dışarıya çıkasanız normal yürüyor bir sıkıntısı yoksa

Tavuk yapmıştım bugün artanını verdim. Buraya kediler çok kolay tırmanıyor alışık olduğumuz bir durumda bu sürekli miyavlıyor hic durmadan ve gayet rahat geziniyor. Yarın götürürüm veterinere ama yavrum bişeyi var gibi

Tavuk yapmıştım bugün artanını verdim. Buraya kediler çok kolay tırmanıyor alışık olduğumuz bir durumda bu sürekli miyavlıyor hic durmadan ve gayet rahat geziniyor. Yarın götürürüm veterinere ama yavrum bişeyi var gibi

Balkonda birakmayin ama yinede siz yatinca orada sabaha kadar durmayabilir. Imkaniniz var mi bilmiyorum ama bir yer ayarlayabilseniz cok iyi olurdu aslinda. Tuvaletini eve yapmasin derseniz bir kutuya wc kagitlarini veya gazete kagitlarini parcalayip doldurun. Bu saatte kumda bulunmaz cunku

Yavru değilse hamilede değilse büyük ihtimalle kızışma miyavlamasıdır yani inş. Öyledir.
İçime su serptiniz 3. Kattan kovalarsınız düşer falan diye korkmuştum :KK15:

Bir de çatıda gezinince kediler ses geliyor bize. Bu kedi ben mutfakta uğraşırken tırmandı aşşağıdan öyle geldi çatıdan düşmemiştir yani

Kızlar ben kediye dokunamıyorum ki fobim var yemek falan veririm herşeyi yaparım ama elime alıp onu içeri sokamam :(

Kızlar ben kediye dokunamıyorum ki fobim var yemek falan veririm herşeyi yaparım ama elime alıp onu içeri sokamam :KK43:
Sen kapıyı acık bırak o içeri girer ama tavuk salçalı baharatlıysa yemez varsa mama ve su verin baska kimse yokmu evde

Tavuk sadece kremalıydı. Odamın balkonunda da başka bir kedi var. Bizim çatının altında kuş yuvası var acaba ona mı geldiler diye düşünüyorum şimdi. Ayrıca öğrenciyim yalnız yaşıyorum sabah erkek arkadaşım gelecek eğer gitmemiş olursa onunla bi bakarız

Kuş için gelmiş olsa miyavlamaz acayip bir ses cıkarır hala miyavlıyor mu

Kuş için gelmiş olsa miyavlamaz acayip bir ses cıkarır hala miyavlıyor mu

İlk geldiğinde yanımda arkadaşım vardı bilseydim ona söylerdim. Sıradan bişey zannettim

Fotoğrafın boyutu nedeniyle yükleyemiyorum aslında ilk geldiğinde cekmiştim fotoğrafını anlayan biri olur diye

Back
X