İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar balkonet tarzı sütyen nedir ?

fotoğrafları var ama bir tanımı yok internette , ben de duydum ama ne olduğunu bulamadım , ingilizcesini buldum sadece

Türkçe açıklamasını bulamadım , tek bulduğum ingilizce açıklaması

Balconette Bras Explained
The balconette bra is very similar to the half cup bra but has just over half the coverage of the breasts and adds a sexier more luxurious look.

The middle of the bra is slightly different in design to the half cup and can appear not to be as straight across the breasts and the chest below, this helps to add shape to the bust line. This style of bra is suitable for all women and can be worn under any clothing.

Türkçe açıklamasını bulamadım , tek bulduğum ingilizce açıklaması

Balconette Bras Explained
The balconette bra is very similar to the half cup bra but has just over half the coverage of the breasts and adds a sexier more luxurious look.

The middle of the bra is slightly different in design to the half cup and can appear not to be as straight across the breasts and the chest below, this helps to add shape to the bust line. This style of bra is suitable for all women and can be worn under any clothing.

canım anladığım kadarıyla şöyle yazıyor burda; balkonet sutyen yarım ağız fincan sutyene benzer fakat göğüslerin yarısını kapatır ve daha seksi bir görünüm kazandırır.

sutyen orta ve hafif yarım fincan tasarımdadır ve göğüsleri ayrık ve sarkık göstermez düzlüğü giderir, göğüs bölgesini şekillendirir. bu sutyen tüm kadınlar tarafından tüm kıyafetlerle giyilebilir...

canım bozuk ingilizcemle bu kadar tercüme edebildim.. umarım faydalı olmuştur.

canım anladığım kadarıyla şöyle yazıyor burda; balkonet sutyen yarım ağız fincan sutyene benzer fakat göğüslerin yarısını kapatır ve daha seksi bir görünüm kazandırır.

sutyen orta ve hafif yarım fincan tasarımdadır ve göğüsleri ayrık ve sarkık göstermez düzlüğü giderir, göğüs bölgesini şekillendirir. bu sutyen tüm kadınlar tarafından tüm kıyafetlerle giyilebilir...

canım bozuk ingilizcemle bu kadar tercüme edebildim.. umarım faydalı olmuştur.

teşekkürler , eline sağlık

Sütyenler 3 cup şekli ile ayrılırlar straplez, badem(balkonet), kulaklı olarak resimlerin paylaşıyorum bir iç giyim üreticisi olarak sütyenlerde kafa karışıklığına son :KK52:

Eklentiler

• straplez.webp
    straplez.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 774
  • badem (balkonet).webp
    badem (balkonet).webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 794
  • kulaklı.webp
    kulaklı.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 1.171
Back
X