Balo Elbisem

desperate_qirl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
5
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar ben burda yeniyim..Haftaya mezuniyet balomuz var.bende aldım.ama aldığım sade birşey.çok abartmak istemedim doğrusu.Sizinde fikirlerinizi merak ediyorum doğrusu arkadaşlarım çok güzel felan dediler ama ben çok mu sade oldu diye düşünmekteyim.Elbisem görüldüğü gibi Saks mavisi.Arkasında sırt dekoltesi var.Saçımı ondan dağınık topuz yaptırmayı düşünüyorum.Önler maşalı felan.Elbisenin önünde bir tane kurdelası var.Bide ben elbiseyi daha kabarık yapmak istiyorum.Şu elbisenin altında kabarık durması için dikilen şeylerin adı ne?diktirsem mi sizce nasıl olur yani?
Vede sizce hangi renk elbise ve çanta kullanmalıyım?bana önerceğiniz renk;model filan varmı?Ben ayakkabıyı filan fuşya diye düşünmüştüm ama.

Elbisem bu:

Eklentiler

• $3.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 219
  • $Fotoğraf0080.webp
    5 KB · Görüntüleme: 245
bence fuşya hıc uymaz yanı onu dusunmemlisn bile :). ama beyaz yada gumuz çok hos durabılır zaten elbıse çok çok sade biraz topuklu ve çantan dıkkat çekerse ıyı olur :)

bende sade sewerm güzel kıyafet esmersenz teninize güzel gideck bir renk ama çantz aksesuranzla yada ayakkabınz birz abiye olmalı şık olmalı yoksa çok sade olr mezunuyet için sanırm üni mezuniyeti eğer öle ise şılık katmakta yarar war die düşünüyorm güle güle giyin..:)

hayır lise mezuniyeti. esmer değilim kumralım gümüş olabilir bende öle düşünüyorum ama genelde gümüş felan deyince gelin ayakkabısı gibi ayakkabılar gösteriyolar insana.

etgi kabartıcaksa sade beyaz aayakkabı güzel olr cnm dağnt topuz ii fikir ama abartılı dgl daha moder ve makyaj kesnlikle az olmalı bence :)

Bence dore, gümüş, beyaz düşünme. Arabesk kaçar. Lise mezuniyeti olduğu için de o renkler kadınsı olur. Onlar yerine sarı, hardal, krem platformlu açık ayakkabı olabilir veya siyah bantlı platformlu ayakkabı olabilir, koyu kırmızı bordo tonlarında alçak topuklu ayakkabılar olabilir... Elbisen abiye değil sonuçta gümüş ve altına hiç girme. Ama klasik dümdüz basit bir ayakkabı asla alma. Elbisen çok havalı değil. Şu ayakkabı modelleri sakın sakın alma, özellikle topuk ve platform tarzları olarak...

Her ayakkabıcı sana bunları çıkarır kesin. Hiç birşey bulamasan da bu modelleri sakın alma. Daha ince topuklar daha havalı ve zarif olur. Yürüyebildiğin sürece daha ince topuklar al. Çok aşırı ince de olmasın tabi...

Son düzenleme:
madem lise mezuniyeti, o zaman kadınsı değil, cıvıl cıvıl olmalısın.. kesinlikle yaldızlı ayakkabılardan uzak dur! bakman gerekenler eklediğim tarzda ayakkabılar olmalı..hem şık, hem iddialı, hem de yaşına ve elbisene uygun topuk boyuna kendi rahatlığına göre karar ver tabi.. sakın rahatsız bir ayakkabıyla gitme, geceni kendine işkence haline getirirsin

son iki ayakkabıyı zizigodan buldum, diğerlerini bilmiyorum.. ama bu aralar çok var zaten bu tarz, bir çok yerde bulabilirsin
(bu arada ben olsam 2. ya da 3. gibi bir ayakkabı seçerdim :))

Son düzenleme:
Bende lise mezuniyeti için turkuaz bir elbise aldım altınada beyaz,siyah düşünmüştüm ama lame rengi aldım altına hoş durdu aslında ne çok sade nede abartı istemiştim sende beyaz kullanabilirsin güzel durur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…