Kızlar, balyaj yaptırmaya karar verdim fakat sac rengim koyu kahve ve ben acik sari tonlarında balyaj istiyorum .bu seferde koyu kahveyle acik sari yan yana gelince coksırıtır diye dusunuyorum.acaba diyorum saçımın tumunu once acık kahveye boyatsam biraz zaman gecdikden sonra sari balyaj yapsam tutarmı ?
Siz saçınızın rengini nasıl istiyorsunuz. Mesala kumral içinde sarı gölge istiyorsunuz. Aynı anda saçınızı hem kumrala boyayıp hem sarı gölge atılır. Kuaförünüz iyi bir kuaförse ben arada değişiklik olsun diye koyu kestane boyadım saçımı. Eşim beğenmediği için gittim kuaföre açık kumral saça sarı gölge yaptırdım.
Benim kendj sac rengim zaten koyu kahve ve ben bu renkden çok sıkıldım kızıla aboyatmisdim esim cok istemisdi. Uçlarında hala var kızıllıkbfakat ben suanda acık kumralsaç veya kendi saç rengimle açık sari istiyorum ombre tarzinda. İkisinden birini istiyorum ve karar veremedim birde bir sorum daha olacakdi sacim koyu kahve acik kumrala boyatsam tutarmi yoksa once oryalle actirmalimiyim