Ban Ustune Ban...

hepii

Yolun açık olsun diğer yarım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.854
2.927
53
Konum tum yoneticileri ilgilendiriyor, bilhassa da bana ozel mesajla banlandigim bilgisini veren Mune Mune Hanim'i. Ozel mesajla sordugum halde yanit alamadigimdan burada konu acmayi uygun buldum. Dert mi? Evet, benim icin dert. Konumun kapatilmasi yerine tatmin edici bir aciklama ile aydinlanmayi arzu ediyorum.

4 gun once filigran ile ilgili bir konu actim. O an bu konuda gercekten sikistigimdan ve acil yardim almam gerektiginden buradaki hanimlara sormayi uygun buldum. Birkac yorum aldiktan sonra konum pat diye kapatildi. Sebebi de yanlis bolume acilmis konu. Bir sonraki gun foruma girdigimde bazi uyelerin de yanlis bolume konu actiklarini ama banlanmadiklarini gordum. Ben niye banlandim peki? Bunun izahi var mi? Hakikaten merak ediyorum. Madem yanlis bolume konu acmak siteden uzaklastirilma sebebi, ayni durumda olan digerleri neden banlanmiyor da ben banlaniyorum? Bu cifte standardinizin herhangi bir aciklamasi var mi?

Bana gicik mi oluyorsunuz?

Cifte standartlik bir durum yok.
Ama verecek aciklamam var

Mune Mune abla ozel mesajlara teker teker geri donuyor bir anda butun mesajlari okumasi imkansiz bir sey..
Son gunlerde site ile ilgili detayli calismalar icindeyiz , gecikmelide olsa donuyor..
Ve profil mesajinda mune demis ki

"Özel mesaj bekleyen arkadaşlar, size döneceğim en yakın sürede:KK66:"

En kisa sure icinde ozel mesajdan ceza alma sebebinizi aciklayacaktir..
Hangi sebepten ceza aldiginiz konusunda size bilgi veremeyecegim. Yetkilerimin disinda bir durum..

Gelelim kapatilan konunuza..

Bdv nin bolum kurallarina girip okuyalim bakin ne yaziyor :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

"BDV'ye uygun olmayan konular kilitlenmekte ve konu sahibesine uyarı verilmektedir."

Bir suredir bdv ye ait olmayan konulari kitleyip uyari veriyoruz..

Hayirli sabahlar..

Konum tum yoneticileri ilgilendiriyor, bilhassa da bana ozel mesajla banlandigim bilgisini veren Mune Mune Hanim'i. Ozel mesajla sordugum halde yanit alamadigimdan burada konu acmayi uygun buldum. Dert mi? Evet, benim icin dert. Konumun kapatilmasi yerine tatmin edici bir aciklama ile aydinlanmayi arzu ediyorum.

4 gun once filigran ile ilgili bir konu actim. O an bu konuda gercekten sikistigimdan ve acil yardim almam gerektiginden buradaki hanimlara sormayi uygun buldum. Birkac yorum aldiktan sonra konum pat diye kapatildi. Sebebi de yanlis bolume acilmis konu. Bir sonraki gun foruma girdigimde bazi uyelerin de yanlis bolume konu actiklarini ama banlanmadiklarini gordum. Ben niye banlandim peki? Bunun izahi var mi? Hakikaten merak ediyorum. Madem yanlis bolume konu acmak siteden uzaklastirilma sebebi, ayni durumda olan digerleri neden banlanmiyor da ben banlaniyorum? Bu cifte standardinizin herhangi bir aciklamasi var mi?

Bana gicik mi oluyorsunuz?
Merhaba,
profilime dahi yazmıştım özel mesajlara bu ara hemen geri dönemediğimi, neyse çifte standart???
Site kurallarını uygulamaktan başka birşey yapılmıyor sitede, BDV'ye uygun olmayan tüm konular kapatılıp uyarı veriliyor ama hepsi banlanmıyor çünkü verilen uyarı konu dışı uyarısı ve konu dışı uyarısını ilk kez alan üyeyi banlanmaz sistem, sadece uyarıyla kalır, 2. kez konu dışı uyarısı alırsa banlanır.

Bölüm kurallarını okumalısınız, okumalıydınız, herkes kendi açtığı konuyu dert olarak görüyor, saçının rengine karar veremeyen üye içinde saç rengi seçimi bir dert ama o dert bu bölüme uygun değil, aciliyetse herkes kendisinin sorununu acil görüyor.
Konunuz kapatılırken gayette bilgilendirmiş editör arkadaşım,kaldı ki bana özel mesaj ayıpta yanıt alamadıysanız aldığınız uyarıyla alakalı konuyu sitede yaşadığınız sorunlar bölümüne açabilirdiniz buraya değil.
Bu sitenin kuralları var ve herkes bu kurallara uymak durumundadır, kurallara uyulmamışsa işlem yapılır, tek kapatılan konu sizinki değil, tek uyarı alanda siz değilsiniz, siz neden banlandınız biliyor olmalısınız, sizin ilk konu dışı uyarınız değildi çünkü, bakınız konu dışı yorumlarınız şunlar:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-biriyle-tanistim.940376/page-4#post-47240597
Sayfanın sonunda konu sahibesinin konusunda alakasız yorumlar yazdığınızı kendiniz belirtmişsiniz,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yurt-disi-cikislari.942854/#post-47361395
Bu konunuzda bdvye uygun değil, konu dışı uyarısı almış ve tabii şu konunuzda:http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/filigran.946023/#post-47525700

Bu da BDV kuralları: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/
Bölüm kurallarındaki notta ne diyor?

Site kuralları kişiye özel uygulanmaz, üyeler uyarı alıyorsa, banlanıyorsa bu kişisel olamaz. Kaldı ki size sizin söylediğiniz gibi bir his besleseydim ki öyle birşey yok ortada, yine de site kuralları neyse onu uygularım, kuralların uygulanmasında duyguların yeri yoktur, esas olan kurallardır ve siz bilmiyorsanız dahi birçok üye bilir ki site kurallarında kimseye esneklik göstermem.

Şu okunmayan site kurallarından bir kısmını da ekleyelim buraya:

Bu siteye üye olurken hepimiz site kurallarını okuduğumuzu ve kabul ettiğimizi beyan edip öyle tamamlayabiliyoruz üyelik işlemlerimizi, okumadığınız site kurallarında der ki:
"Forum kurallarına uymayan üyelerin foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir"

"Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir."
"
Üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş ve uyulmaması durumunda uygulanacak cezai yükümlülükleri kabul etmiş sayılacaktır... "

"Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir."

Back
X