ban yardımcı olun kızlar lütfen:((

seiv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
98
1
26
sözlümle aynı memlekettenz ama o biz çıkmaya başldığımızdan beri hep uzakta 3 yıldır böyle biz sözlü değilken çok sorun olmyodu arada ailesinn haberi yokkende gelyodu günübirlik görüşüp gidyrdu... ama şimdi... 2.5 aydır gelmdi çok gelmek istyo ama sınavalrı vardı dersaneye fln gidyrdu şşimdi bitti geçtğmz hafta gelckti ama ailesi gelmsne hiç sıcak bakmyo yaa bu hafta gelsydi 3 hafta sonra tekrr gelmk zorunda kalcıktı ailevi nedenlerden dolayı hafta sonu annesine dedm oda gelmek istmşti dye ben gelme dedim dyo neymiş bidaha izin alamzmış en iyisi 3 hafta sonra gelsnmiş bende doğru dedm hiç bişey dyemedm ama sözlme söyledm çok kızdm ağladım fln ama gerçektende çok özlyrum ya niaşnlannca daha çok gelmsi gtmesi gerekmyomu sizce niye böyle yapıyolar anlamadım bide sözlm hafta sonu onlara söylemeden gelmk istyo bende gören olur kulaklarına gider üzülrler dye korkuyrum ama onlar kwendileri görmek isteselerdi gel d3erlerdi sizce onlardan habersz gelp gitsin mi ya napcm ben :(((

Hayır canım ne münasebet sözlüne deki özlediysen çık gel ama geldiği zaman haberleri olsun annesinin Annesi bişey dersede cvbını güzellikle versin sözlümü özledim sizi özledim olamazmı yani desin Yapma canım şimdiden onlardan çekindiğin için kendini kısıtlarsan ileride çok büyük sorunlarla karşılaşırsınız Sözlüsünüz tabiki görüceksiniz birbirinizi

kesinlikle kulaklarına gider ve bu işin sonunda iahle size kalır diye düşünüyorum....
gizemli işler hep tehliklei olur...dikkatli olun...

ama bu seferde bebeğimi üzcekler işte 1 gün için gelnrmi fln dye babaı çok sert ztn oda bunu bildği için ztn haberleri olmasın dyo of onlar özlemyomu oğullarını anladm hiç genç olmadılar heralde bunlar başka biri olsa 2.5 ay beklemez bile

Valla güzelim sen hem sözzlümün başına bişey gelmesin hemde ben onu göreyim istiyosun ama bu durumda ikisi bi arada olmaz ya beklicen sabredicen yada göze alıcaksınız olacakları Etrafta böyle ana baba çok var merak etme Paraları gitmesin diye öyle düşünüyolar :19:

Sozlun neden ailesine hesap vermek zorunda ki, anlamadim. Ailesine ne? Adam istedigi yere gider. Simdiden ailesinin sozunden bu kadar cikmiyorsa, evlendikten sonra ne olacak?

Back
X