ban yardimci olursaniz cok sevinirim

sule1986

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
155
5
116
merhabalar benim birkac sorum olacakti avukat arkadaslara ben esimden ayri yasiyorum martta davamiz acilicak ben türk vantasiyim oda alman vatandasi ve malesef altinlarimi biriktirdigim parami elimden aldi altinlari kendi bankasina koymus paramida ablasina vermis bunlari ondan nasil alabilirim altinlarim icin delil olarak dugun kaseti yeterlimi??? Ve o calismyior okuyor nafaka yinede alabilirmiyim ondan ??? Evliligim sürecindede piskolojim cok bozlumustu piskologa gittim bana rapor vermisti bu rapor acaba gecerli olurmu?? lütfennn yardimci olursaniz cok sevinirim. Bir tane konuya yazmistim ama malesef kimse cevaplamadi bende konu actim cevaplariniz beklyiorum

avukat değilim ama fikir vermek isterim.Altınlar senindir ve bunu evet düğün kaydıyla ispatlayabilirsin.o öğrenci olduğu için geliri olamayacağından sanırım nafaka alamazsın.davalrda hakimin insiyatifi ve iddiaların ispatı çok önemli.sana tavsiyem; etkili, ifade yeteneği güçlü ve konuya hakim tanıklar bulman.Allah kolaylık versin.herşey gönlünce olsun.

cok tesekkür ediyorum canim sana offf allah gercekten benim yardimcim olsun ve benim gibilerinde evlenmek cok kolay ama ayrilamk cok zor.:5:

merhabalar benim birkac sorum olacakti avukat arkadaslara ben esimden ayri yasiyorum martta davamiz acilicak ben türk vantasiyim oda alman vatandasi ve malesef altinlarimi biriktirdigim parami elimden aldi altinlari kendi bankasina koymus paramida ablasina vermis bunlari ondan nasil alabilirim altinlarim icin delil olarak dugun kaseti yeterlimi??? Ve o calismyior okuyor nafaka yinede alabilirmiyim ondan ??? Evliligim sürecindede piskolojim cok bozlumustu piskologa gittim bana rapor vermisti bu rapor acaba gecerli olurmu?? lütfennn yardimci olursaniz cok sevinirim. Bir tane konuya yazmistim ama malesef kimse cevaplamadi bende konu actim cevaplariniz beklyiorum

altınların varlığını video ile ispatlayabilirsiniz
ancak elinizden aldığını da ispatlamanız gerekecektir
evliliginiz suresince geciminizi nasil sagladiniz?
Av.Merve Gurcan

evliligimizde ben calistim oda okuyordu zaten yani benim calistigim parayla geciniyorduk altinlarimida aldi bankasina koydu kenid imzasiyla yani ben bankadan gidipte altinlarimi alamam onun imzasi olmadan ayyy cok tesekkür ediyorum bana yazdiginiz icin

Back
X