Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen aslan burcuydun demi aslan kova oğlak asla haksızlığa gelemez inat illa son sözü biz söylicez bazen diyorum banane ya ben feminist damarım tutunca bi coşuyorum napayım sevmiyom erkekleri
Haha yes aslanim:)) gelemiyorum evet ve karsimda ordu olsa dayanamiyorum. Dislanacagimida bilsem yanliz kalacagimida bilsem. O kafadaki sey soylenecek baska yolu yok
Ben yedigimizi nasıl mi anlarız haha ilahi siteye giremiyorsun ki ban yiyince ))
Gerçi ben ban yediğimi ertesi gün tartıda anlıyorum kalorisi çok yüksek hep bu son bidaha da yemem diyorum dayanamıyorum çok lezzetli ya))
Haha yes aslanim:)) gelemiyorum evet ve karsimda ordu olsa dayanamiyorum. Dislanacagimida bilsem yanliz kalacagimida bilsem. O kafadaki sey soylenecek baska yolu yok
Benim kankalar hep aslan ve oğlak kadınları tanıyor gibiyim seni de o yüzden ben de uyuz kova ama kovahatunum hiç benim gibi deil o çok naif biri ya melek gibin valla :)
Yeni sayılırım. Sorumu bu bölümde açmak uygun mu bilemedim, eğer kurallara aykırı bir şey yapıyorsam beni uyarırsanız sevinirim. Ban yeme mevzusunu anlamadım. ban yediğimizi nasıl anlarız? Yorumlarımın altında beğen tuşu çıkmıyor ban yediğim anlamına mı geliyor, yoksa ben bir ayar mı kurcaladım bilemeden? Ban yiyecek bir şey de yaptığımı düşünmüyorum ama...
Yeni sayılırım. Sorumu bu bölümde açmak uygun mu bilemedim, eğer kurallara aykırı bir şey yapıyorsam beni uyarırsanız sevinirim. Ban yeme mevzusunu anlamadım. ban yediğimizi nasıl anlarız? Yorumlarımın altında beğen tuşu çıkmıyor ban yediğim anlamına mı geliyor, yoksa ben bir ayar mı kurcaladım bilemeden? Ban yiyecek bir şey de yaptığımı düşünmüyorum ama...
Merhaba,
siz hiç banlanmamışsınız, yeni üyesiniz ama bu konunuz hariç tüm konularınızı uygun bölüme açmışsınız, konularınızı (özellikle bir derdim var bölümü için geçerlidir) uygun olmayan yani konu içeriğinizle ilgisi olmayan bir bölüme açmanız kurallara aykırıdır ve konu dışından banlanmanıza sebeptir.
Hangi durumlarda banlanırsınız kurallar nedir öğrenmek için keşke bizlere özel mesajla ulaşıp sorsaydınız, ben size ban'landıra ban'landıra anlatırdım.
Ban yediğinizi siteye giriş yapamadığınızda anlıyorsunuz ve ekranınızda şöyle bir yazı çıkıyor "Kural İhlalleri ! Çok üzgünüz ama bir süre ziyaretçi olarak kalacaksınız : ("
Ban süresi en az 24 saat olup aktif ceza puanlarınıza göre bu süre uzayabiliyor.
Maalesef bu konuyu buraya açarak ilk banınızı yiyecek bir kural ihlali yaptınız, üyeleri kurallar hakkında uyarma, bilgilendirme yükümlülüğümüz yok aslında, üye olurken kullanım sözleşmesini okumak kurallara uymakla mükellefsiniz lakin zamanla hepimizi yakından tanıyacağınızı umuyorum, ben çenesi durmayan çoğunlukla raporlarınıza bakıp sizleri bir süre siteden uzaklaştıran zalim kötü kalpli site müdüresiyim, yapmayın etmeyin derim sonra her yer ban'a bürünür.
Şakayla karışık durumu anlatmalarıma da alışacağınızı umuyorum.
@tontriko raporunuza cevaben yazılmış yazıyı kim yazdıysa aslında olması gerekeni yazmış, tehdit, şantaj, kişiliğinize, onur ve haysiyetinize yapılan saldırılar kanunen suçtur ve suç duyurusunda bulunma hakkınız saklıdır, birkaçınız suç duyurusunda bulunsa sitede ağzına geleni söyleyen kalmaz:)) şahsen iyi de olur zira bir kullanıcı adıyla üye olup gerçek kimliği saklı diye her türlü hakareti ve saldırıyı kendine hak görenler oluyor ne yazık ki.
Banlanmak ayrı bir şey, site kurallarına uyulmadığı takdirde aferin ne güzel yaptın diyemeyiz değil mi? Banlanmak diye bir gerçek varken bile küfürler hakaretler havada uçuyor, bir de olmasa delikanlıysan adres ver diyenler olur ki, onu da yapan oldu:))