• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana affetmeyi kolaylaştıracak şeyler söyleyin kızlar

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
323
Adana
daha önce yazmıştım aldatıldıgımı öğrendim diye şu lanet face yüzünden alllah bunun belasını versin .neyse bir süredir annemde kalıyordum özürler inkarlar falanlar filanlar evime döndüm bu ara 5 aylıkta hamileyim allahım çıldıracam şimdi evimdeyim ama hazmetmek çok zormuş eşimin yüzüne baktıgım zaman kendimi salak gibi hissediyorum enayi yerine konuluşum kendinin saman altından yürüttüğü sular aklıma geliyo çıldıracak gibi oluyorum bütün sözleri yalanmış gibi geliyo belkide gerçekten pişman ama affedemiyorum .bu adamı affetmek için bişeler söleyin abana ne yapayım

daha önce yazmıştım aldatıldıgımı öğrendim diye şu lanet face yüzünden alllah bunun belasını versin .neyse bir süredir annemde kalıyordum özürler inkarlar falanlar filanlar evime döndüm bu ara 5 aylıkta hamileyim allahım çıldıracam şimdi evimdeyim ama hazmetmek çok zormuş eşimin yüzüne baktıgım zaman kendimi salak gibi hissediyorum enayi yerine konuluşum kendinin saman altından yürüttüğü sular aklıma geliyo çıldıracak gibi oluyorum bütün sözleri yalanmış gibi geliyo belkide gerçekten pişman ama affedemiyorum .bu adamı affetmek için bişeler söleyin abana ne yapayım

canım konuya yabancıyım senın ıcın zahmet olmazsa ne oldugunu kısaca anlatır mısın ? senı aldattıgından emın mısın ? nasıl ve nerde aldattı ?:43:

onu hiç bir zaman affedemiyeceğini sen de biliyorsundur eminim :20: onu affederek kendini hangi konuma düşürüyosun. bi kere affetti gene affeder dicek :19: ben bunun gıbı hıkayeleri biliyorum hiç bi zamn sonları değişmez....

Böyle durumda kimi insan aşabilir kimi insan aşamaz.. seninkide kolay aşılabilcek bir durum değil birde şimdi hamilesin.. daha da duygusalsın ama tabii bebeğini düşünerek hareket etmişsin fiiliyatta bir aldatma yok ama işte başka birini düşündüğü düşünmek bile hele ki sen hamleyken bunun yapılması hazmedilmesi kolay bir davranış değil ki... şıp diye affetmek zor olacaktır.. sen onu affetmeyi ve onukafandan tamamen uzaklaştır. sadece bebeği düşün güzel şeyler düşün... bebeğinle çeşitli aktivitelere katıl pilatese git günün belli saatlerini müzik ve meditasyon saati yap.. daha iyi hissetmene yardımcı olacağına inanıyorum

canım konuya yabancıyım senın ıcın zahmet olmazsa ne oldugunu kısaca anlatır mısın ? senı aldattıgından emın mısın ? nasıl ve nerde aldattı ?:43:

daha önce görüştüğü bir bayan vardı olmamış evlenememişler adını çok duydum 7 yıl olmasına ragmen hala kendinden söz ettiriyor ailesinde başka bir adres acmış bayan olarak
ve onu eklemiş ben yakaladıgımda onun ben oldugumdan haberi yok falan dedi ne den gizli iş çeviriyo alllahım bu kadının lafı geçtiğinde çıldıracak gibi oluyorum

Böyle durumda kimi insan aşabilir kimi insan aşamaz.. seninkide kolay aşılabilcek bir durum değil birde şimdi hamilesin.. daha da duygusalsın ama tabii bebeğini düşünerek hareket etmişsin fiiliyatta bir aldatma yok ama işte başka birini düşündüğü düşünmek bile hele ki sen hamleyken bunun yapılması hazmedilmesi kolay bir davranış değil ki... şıp diye affetmek zor olacaktır.. sen onu affetmeyi ve onukafandan tamamen uzaklaştır. sadece bebeği düşün güzel şeyler düşün... bebeğinle çeşitli aktivitelere katıl pilatese git günün belli saatlerini müzik ve meditasyon saati yap.. daha iyi hissetmene yardımcı olacağına inanıyorum

bencede otorup düşünmektense vakit geçirecek bişiler bulsam daha iyi olcak

daha önce görüştüğü bir bayan vardı olmamış evlenememişler adını çok duydum 7 yıl olmasına ragmen hala kendinden söz ettiriyor ailesinde başka bir adres acmış bayan olarak
ve onu eklemiş ben yakaladıgımda onun ben oldugumdan haberi yok falan dedi ne den gizli iş çeviriyo alllahım bu kadının lafı geçtiğinde çıldıracak gibi oluyorum

ama eger senle evlendıyse neden onun adı hala gecıyor bunu anlamıs degılım
sen bastan tavrını koymadın mı ? sonucta aynı seyı sen yapsan onun ne kadar hosuna gıder ?
yanı karsı tarafın sucu yok ...

biraz tanıdık olunca sesini çıkaramıyo insan gelmiş gitmiş çocugu olmuş tayinleri çıkmış falan filan ailede konuşuluyo caz yapsam olmuş bitmiş sana ne oluyo diyolar ölürmüsün öldürürmüsün

biraz tanıdık olunca sesini çıkaramıyo insan gelmiş gitmiş çocugu olmuş tayinleri çıkmış falan filan ailede konuşuluyo caz yapsam olmuş bitmiş sana ne oluyo diyolar ölürmüsün öldürürmüsün

benım bıldıgım olmus bıtmıs bır sey konusulmmaz uzatılmaz
acaba sen yapsan esının aılesının hosuna gıder mıydı
kusura bakma ama hemen baska bır seyle suclarlardı...
eger kadının butun bu olanlardan haberı yoksa
esınınkı belkıde sadece meraktı
yanı aynı sehırde degıllerse aradan o kadar zaman gecmıs ıkı tarafta evlenmıs yanı bu saatten sonra bır sey olmaz ...
tabı kı hala onu merak etmesı ve eklemesı sınır bozucu ama elıne sınırlerını bozmaktan baska bır sey gecıyor mu :59:

gerçekten sinir harbi yaşanması çokolası bir durum. insanların empati yapmaktan ne kadar uzak olduğunu gösteriyor olmuş bitmişde oğlunuz oldurup bitirememiş de sende bir daha öyle derlerse kendisini affettirmek için birşey yaparsa bir daha yanımda o kadının lafı açılmasını istemiyorum hamile halimle bana bunları yaşatmaya hakkınız yok dersen belki daha düşünceli olma zah*****e katlanırlar..
evde bilgisayarında var bak.. film ve dizi izleyerek vakit geçirebilirsin aralıklı olarak günde birer saat bebişide çok radyosyona maruz etmeyelim tabi :)... animasyon ve komedi filmleri ve renkli diziler hosuna gidebilir.. kafandan atarsın en azından uzaklaşırsın bu konulardan canm..

benım bıldıgım olmus bıtmıs bır sey konusulmmaz uzatılmaz
acaba sen yapsan esının aılesının hosuna gıder mıydı
kusura bakma ama hemen baska bır seyle suclarlardı...
eger kadının butun bu olanlardan haberı yoksa
esınınkı belkıde sadece meraktı
yanı aynı sehırde degıllerse aradan o kadar zaman gecmıs ıkı tarafta evlenmıs yanı bu saatten sonra bır sey olmaz ...
tabı kı hala onu merak etmesı ve eklemesı sınır bozucu ama elıne sınırlerını bozmaktan baska bır sey gecıyor mu :59:

ah bacım ah inşallah dediğin gibi olur ama etrafıma baktıgımda okudugumda duydugumda eşini aldatan o kadar çok kadın ve erkek varki bişe olmaz fiiliyatta ama herkesin düzeni var ama bide gözün görmedikleri varsa neyse sende bana cevap yazıp duruyorsun sağol yormayayım seni daha iyi geceler

valla canım benimm..bu işi senden haberli yapacak halii yoktuu..o yuzden neden gızlı ıs cevıyor allahımm demenee luzumda yok nedenii cok acık ve bellı degılmi...merak etmiş..neler yaptıgını neler ettıgını hepsi bu..heralde zamanında olmadı dıyede bır donem takınsını yapmıs ve onda kalıntılar kalmışş..ama anlamsız takıntılar..eğer kendisi olarak face'de uye olup gorusselerdi o zaman dıyecek sozumm gercekten olmazdı.. ama sonuc olarak su anda o bir eş ve baba...seni eviden geri getırdıyse en azından aslında sana olan saygısı hala var demektır..seni eş olarak kendısıne yakıştırıyor ve istiyordur...Bunun nedenlerini dusunursen cıkamazsınkı ıcın ıcınden cunku dibi bulanık bişey bu...
veee senn istemeseydın o eve geri dönmezdin..sen su anda onun yanındasın o evdesin ve hamilesin...eğer bu konuyu sen uzatırsan o daha cok uzatıp onu daha cok meraklandıracagından emin ol! eğer onu affedip evine donduysen demekki hala affedecek kadar onu sevıyor ve bağlı kalmak ıstıyorsundur! ben senın yerınde olsam bu konuyu acmaz fakat kendımı bırazcık bırazcık naza cekerdım ..oda gonlunu almak ıcın bışeyler yaparken en azından incinen gururunu okşanırdı!!

böyle bir mesele için boşanılmayacagını sen de bende bılıyoruzz.eee o zaman uzatacaksında elinee ne gececek..daha beteri olacak sen durumu daha vahim hale getirip buyuttukce hem sinirleneceksin.. hem de aldatıldıgını bile bile kabul edip susmuş eş konumuna gireceksin ! bu dahamı guzel olur sence!

valla canım benimm..bu işi senden haberli yapacak halii yoktuu..o yuzden neden gızlı ıs cevıyor allahımm demenee luzumda yok nedenii cok acık ve bellı degılmi...merak etmiş..neler yaptıgını neler ettıgını hepsi bu..heralde zamanında olmadı dıyede bır donem takınsını yapmıs ve onda kalıntılar kalmışş..ama anlamsız takıntılar..eğer kendisi olarak face'de uye olup gorusselerdi o zaman dıyecek sozumm gercekten olmazdı.. ama sonuc olarak su anda o bir eş ve baba...seni eviden geri getırdıyse en azından aslında sana olan saygısı hala var demektır..seni eş olarak kendısıne yakıştırıyor ve istiyordur...Bunun nedenlerini dusunursen cıkamazsınkı ıcın ıcınden cunku dibi bulanık bişey bu...
veee senn istemeseydın o eve geri dönmezdin..sen su anda onun yanındasın o evdesin ve hamilesin...eğer bu konuyu sen uzatırsan o daha cok uzatıp onu daha cok meraklandıracagından emin ol! eğer onu affedip evine donduysen demekki hala affedecek kadar onu sevıyor ve bağlı kalmak ıstıyorsundur! ben senın yerınde olsam bu konuyu acmaz fakat kendımı bırazcık bırazcık naza cekerdım ..oda gonlunu almak ıcın bışeyler yaparken en azından incinen gururunu okşanırdı!!

böyle bir mesele için boşanılmayacagını sen de bende bılıyoruzz.eee o zaman uzatacaksında elinee ne gececek..daha beteri olacak sen durumu daha vahim hale getirip buyuttukce hem sinirleneceksin.. hem de aldatıldıgını bile bile kabul edip susmuş eş konumuna gireceksin ! bu dahamı guzel olur sence!

aslında doğru diyorsun erkeklerin meşur bir sözü varya sevmesem yanında işim ne diye seviyorum diyor yeminler ediyor evlenmişim sen benim helalimsin bebeğimiz olcak diyor alllah mangalda kül bırakmıyor ama ekliyor onlar eglence sen benim gönlümün sultanısın yani hep sürecekmi bu saçma sapan eglenceler

Şunu çok merak ediyorum. acaba siz eski sevgilinizi arayıp ekleseniz ,merak etseniz eşiniz ne derdi.merak ettin canım önemli değil mi derdi.ve sizle yaşamaya devam mı ederdi.....
Bunu merak etmiştir canım,bir şey yok bunda diyen kişilerede soruyorum.:6:

ne kadar unutmak istesende , unutmaya çalışsanda aklının hep bir kenarında olacak.. eşin eğer bundan bir ders çıkarırda sana daha fazla bağlanıp birdaha bu tip birşeyi yapmazsa sende çok fazla didikleme.. her kavgada önüne sunma.. çünki ne sende huzur kalır nede karşı tarafa huzur verirsin..

belki eşin birdaha asla böyle birşey yapmaz (ki kadınlar hisseder) o zaman unutman daha kolay olur... şimdi hamilesinde en azından bebeğin için bu konuyu unutmaya çalış. çunki gerginliğini bebeğinde hisseder...

eşin sana bu yaptığını unutturmaya çalışıyorsa ona bir şans daha ver
aynı şey ben yapsam sen ne düşünürdün diye sordun mu hiç

Bilemiyorum ortada bir masum bebek var ama eşin bir kere affedersen bir daha yapacakmış gibime geliyor.Senin yerinde ben olsaydım asla affetmezdim.:14:
Durum çok vahim ama eşinin eski adı geçen bayanla ilişkisini derhal sonlandırması gerekiyordu bunu yapamamış sa onu hala aklından çıkaramamış demektir malesef :58::59:

Back
X