• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana affetmeyi kolaylaştıracak şeyler söyleyin kızlar

oluruna bıraktım sallıyorum günleri kendinide oda toparlamaya çalışıyo durumu farkediyorum napim yaw geçicek inşallh

suç facedemi yoksa eşinizdemi facemi zorlamıs eşinize aldat karını diye affetmişsiniz zaten artık dusunmenin anlamıda yok unutun gitsin olanları

aslında doğru diyorsun erkeklerin meşur bir sözü varya sevmesem yanında işim ne diye seviyorum diyor yeminler ediyor evlenmişim sen benim helalimsin bebeğimiz olcak diyor alllah mangalda kül bırakmıyor ama ekliyor onlar eglence sen benim gönlümün sultanısın yani hep sürecekmi bu saçma sapan eglenceler

"onlar eğlence,sen gönlümün sultanısın"
hala bu sözlere inanan kadınlar varmı acaba?
Kendinizi kandırmayın,bitmemiş bir şeyler var ortada..yanlış anlamadıysam eşiniz kendisini bayan olarak tanıtıyor ve eski sevgilisiyle facede görüşüyor.
Hamile olmanız size bir insan olduğunuzu unutturmasın,düşünüp taşının ve bir karar verin..
Sonunda mutlu olacağınız bir karar olsun bu ve sayfayı bir daha açmamak üzere kapatın.

Size unutmanız icin fırsat vermiyor ki gördügüm kadarıyla.
Hatta agzını acması felakete yol acıyor.
Onlar eglence sen gönlümün sultanısın derken???
Eglencelere bekarken son vermesi gerkirdi neden evlenmis o zaman???
Bir erkek karısını baskasıyla paylasamaz da bir kadın neden o sözlere kanıyo anlamıyorum.
Bende biraz egleneyim, sen baskasın ama sen kocamsın deseydiniz bakalım sizde.
Sizin gösterdiginiz sabırı kendisi gösterirmiydi acaba.:19:

offff cok zor bı durum yaaa benım tahammulu en zor gelen sey budur : eskıden sevdıgı bı kız hakkında bısey duymam yada gozlerınde en ufak bısey gormem.. katlanılması en zor seylerden bırı... Allah sana bol bol sabır versın güç vrsin. eşinede daha buyuk gorev dusuyo sana cok sevıldıgını hıssettırmelı

onu affetmeniz tamamen hal ve hareketlerine bağlı kaybettirdiği güveni tekrar kazanması zaman alıcaktır bunun için mücadele etmesi lazım size sadece onu gözlemlemek kalıyor dediğim gibi tek ilaç zaman

Back
X