Bana Akıl Fikir Verin

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Daha öncede çok kez konu açmıştım..Sözlümden ayrılma meselesini..Kızlar unutamıyorum bi türlü aklımdan cıkmıo 3ay oldu toparlanırım sandım ondan gerıye bana sadece sınır hastalıgı kaldı:(( Piskiyatriyede gittim ama yok.Sürekli aklımda sürekli takip edıyorum ne yapıyor dıye su alıskanlıgımdan vazgecmek ıcın ne yapmalıyım.Facesıne bakmak ıstemıyorum artık kızlar nolur bıse dıyın:((Ve ogrendım kı beyfendı baska kızla konusmaya baslamıs bıle:((
Allah askına ne olur bana bıse dıyın:43::43::43::43::43:

Daha öncede çok kez konu açmıştım..Sözlümden ayrılma meselesini..Kızlar unutamıyorum bi türlü aklımdan cıkmıo 3ay oldu toparlanırım sandım ondan gerıye bana sadece sınır hastalıgı kaldı:(( Piskiyatriyede gittim ama yok.Sürekli aklımda sürekli takip edıyorum ne yapıyor dıye su alıskanlıgımdan vazgecmek ıcın ne yapmalıyım.Facesıne bakmak ıstemıyorum artık kızlar nolur bıse dıyın:((Ve ogrendım kı beyfendı baska kızla konusmaya baslamıs bıle:((

Neden ayrılmıştınız

Birçok sebebi vardı aslında yalan soylemelerı benı kendınden soguttu guvensızlık oldu sonra aılesı benı pek ıstemedı kendımıze karsı saygımız kalmadı benı bogdu oraya gıtme afedersın ben otur dersem otur kalk dersem kalk annemi ara babamı ara..Benim sureklı evlenırsek bolemı gıder dusuncelerım sonunda bızı bıtırdı:(( Ve adam hıc sallamadı bıle ayrılırken ne aıle ne kendısı.Şimdi gununu gun ederken benım kalbıme bıse oluo:43::43:

İki seçeneğin var.

Ya gözlerini kapatıp kabullenecek, evleneceksin. Sözlün değişmeyecek. 3-5 yıllık evli, eteğinde bir çocuk,karnında bir çocuk varken "Yatağımda kocamı bir kadınla yakaladım, akıl verin" diye yeni bir başlık açacaksın .

Ya da en fazla bir yıl üzülmeyi göze alıp adama yol vereceksin.

Canim ilk önce Allah yardımcın olsunn...Ama artik silkelen kendine gel etrafina bak arkadaş çevrenle zaman geçir. ..Mutlaka unutacaksin canim ama sen zamani hızlandır...Face kullanma bir müddet evde sıkıcı bir sekilde oturma buda düşünmene sebep oluyor...Sohbetli ortamlara gir ama ondan kesinlikle konuşma konuşdurtma ilk önce kafanda bitir bitti de yok artik de artik olmayacak de kendini şartlandir...

Kendini sosyal çevrene adepte et değişiklik yap kendinde sanki yeni guzel bir gün ve seni bekleyen sürprizler uyaniyormuş gibi hadi bakalım :) güzel olacak... :) ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İki seçeneğin var.

Ya gözlerini kapatıp kabullenecek, evleneceksin. Sözlün değişmeyecek. 3-5 yıllık evli, eteğinde bir çocuk,karnında bir çocuk varken "Yatağımda kocamı bir kadınla yakaladım, akıl verin" diye yeni bir başlık açacaksın .

Ya da en fazla bir yıl üzülmeyi göze alıp adama yol vereceksin.

Zaten senın gıbı dusundugum ıcın yol verdım..Ama su kahrolasıca kalbıme soz gecıremıyorum bu benı cıldırtıyo:(

Canim ilk önce Allah yardımcın olsunn...Ama artik silkelen kendine gel etrafina bak arkadaş çevrenle zaman geçir. ..Mutlaka unutacaksin canim ama sen zamani hızlandır...Face kullanma bir müddet evde sıkıcı bir sekilde oturma buda düşünmene sebep oluyor...Sohbetli ortamlara gir ama ondan kesinlikle konuşma konuşdurtma ilk önce kafanda bitir bitti de yok artik de artik olmayacak de kendini şartlandir...

Kendini sosyal çevrene adepte et değişiklik yap kendinde sanki yeni guzel bir gün ve seni bekleyen sürprizler uyaniyormuş gibi hadi bakalım :) güzel olacak... :) ;)

Bi ara bunu denedım sankı toplanıyormusum gıbı oldu..Çok mutluydum dıyeblırım oh kurtuldum dedım.Ama gene ellerım onu arıyor gozlerım meraklı hep aglamaklı.Hayallerımı bı anda bıtırdım cunku ılerde uzulecektım dıye.:43::43: Piskolojım bozuldu ınsallah unutmayı cok ıstıyorum sadece napcamı bılmıyorum.

zaman ilaçtır...
zamanla unutucan.. küllenicektir kalbindeki ateş...
ona ulaşıcagın şeyleri kendinde engelle. faceni sil vs.vs.
bak o hemen birini bulmuş. seni sevseydi gercekten bu haltı yemezdi. yapamazdı..

Bi ara bunu denedım sankı toplanıyormusum gıbı oldu..Çok mutluydum dıyeblırım oh kurtuldum dedım.Ama gene ellerım onu arıyor gozlerım meraklı hep aglamaklı.Hayallerımı bı anda bıtırdım cunku ılerde uzulecektım dıye.:43::43: Piskolojım bozuldu ınsallah unutmayı cok ıstıyorum sadece napcamı bılmıyorum.

Gözlerinin araması kalbinin ve senin öyle hissetmen normal birde takmiyor diyorsun ya bu daha cazip kılıyor onu...Mutlaka acı çekiyor insan ama senin kendine destek vermen gerek...Tatile cıkabikiyorsan tatile çıkmanda iyi gelir...

Zaman azıcık zaman sabret çok iyi anlıyorum seni hiç geçmeyecek gibi hep onu seveceksin başkasını bu kadar sevmeyeceksin gibi düşünceler seni yiyip bitiriyordur buna izin vermemeye bak sabret sadece zaman yavaş yavaş sende göreceksin iyileşecek yaran :16:

Sozlunle halen beraber olsan,simdikinden daha fazla uzulecektin emin ol.zaten o yuzden de ayrilmisin ya,bunu dusun surekli..boyle dedigim dedik insanlarla bir omur zor gecer.yeni sevgilisine allah sabir versin de bence boyle de dusun.bende arkadaslarin soylediklerine katilicam.renkli ortamlarda bulun,ne biliyim havalar sicak turlara filan katil ark.gurubunla imkanin varsa,biraz bulundugun sehirden uzaklasmak hatta internet kullaniminida azaltmak bu sure icinde onu iraz unutturacaktir bence

aslında aynı sorun bendede var..nısan attım bızde ama kabullenemıyorum bir turlu..olmuyor yapamıyorum ısıme gıdıyorum gelıyorum kursa yazıldım ama aklımdan cıkmıyor takıpteyım hep face whatsaap ne zaman gırmıs dıye..bi muzık dınlıyorum geyet ıyıyım dıyorum hungur hungur aglamaya baslıyorum nomalde cok sert bı ınsanım ama cabuk atlatırım cogu seyı ama sevmişimm ..nasıl gecıcek bılmıyorum ama gecsin istiyorum artık..seninde insallah gecer bi an önce..

Gözlerinin araması kalbinin ve senin öyle hissetmen normal birde takmiyor diyorsun ya bu daha cazip kılıyor onu...Mutlaka acı çekiyor insan ama senin kendine destek vermen gerek...Tatile cıkabikiyorsan tatile çıkmanda iyi gelir...

Aslında calısıyorum suanda işede ceyızımı bırıktırmek ıcın gırmıstım:( Giresunluyum acaba ısten cıkıp gıtsemmı 1ay dıe dusundum.Ama ısımde suan rahat kararsız kaldım..

aslında aynı sorun bendede var..nısan attım bızde ama kabullenemıyorum bir turlu..olmuyor yapamıyorum ısıme gıdıyorum gelıyorum kursa yazıldım ama aklımdan cıkmıyor takıpteyım hep face whatsaap ne zaman gırmıs dıye..bi muzık dınlıyorum geyet ıyıyım dıyorum hungur hungur aglamaya baslıyorum nomalde cok sert bı ınsanım ama cabuk atlatırım cogu seyı ama sevmişimm ..nasıl gecıcek bılmıyorum ama gecsin istiyorum artık..seninde insallah gecer bi an önce..

Aynı seylerı bende yasıyorum suan.Ama adam hıcc baska kızlarla konusmaya baslamıs bıle:((

Hiç kimse vazgeçilmez degil kendi değerinizi bilin insan hiç unutamam dediğini bile unutabiliyor sadece sabırlı ve güçlü olun eminim atlatacaksiniz..

Hiç kimse vazgeçilmez degil kendi değerinizi bilin insan hiç unutamam dediğini bile unutabiliyor sadece sabırlı ve güçlü olun eminim atlatacaksiniz..

elbette kımse vazgecilmez degil bende keza ama inşallah bi an önce atlatırız..

Sürekli Onu takıp etme huyumdan vazgecmek ıstıyorumm..Aslında cok ıyı yureklı bı adam hayatıma gırmek ıcın can atıyo ama ben kendımı o dunyada goremıyorum:43:

Uc ay unutmak icin cook kisa bi sure..Cok uzuldum senin icin imkanin varsa sehir degistirmek iyi gelebilir

Back
X