Bana Akıl Fikir Verin

Sürekli Onu takıp etme huyumdan vazgecmek ıstıyorumm..Aslında cok ıyı yureklı bı adam hayatıma gırmek ıcın can atıyo ama ben kendımı o dunyada goremıyorum:43:[/

zamanla geçicez ama merak etme hastalık gıbı dusun ..hastayım ateşim var yanıyorum fazlasıyla hatta su çicegi cıkarıyorum ..çiceklerden bir ikisini kopardım evet izide kalıcak biliyorum ama yapıcak bişey yok..iyileşmem lazım nefes alıyorum çunkü..sende ..iyileşicez birlikte ..

benzerini bende yaşadım sana diyeceğim sadece şu ki geçiyor neler unutulmuyor ki unutacaksın sadece biraz zamana ihtiyacın var

Gecicek canim ne gecmez iyilesmez denen yaralar bile iyilesti buda gecicek.sadece cok taze 3ay..ben 8ay oldu adam nisanlandi hala aklimda.ama iyiyim.6-7kilo verdim onun yuzunden.simdi simdi kendime gelmeye basladim.ama unutmasi zaman aliyor.zor bu isler zor.dogru kisiyi bulmak zor,ayrilinca unutmak daha zor...allah hepimizin yardimcisi olsun..ask acisi cok can yakiyor cokk..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birçok sebebi vardı aslında yalan soylemelerı benı kendınden soguttu guvensızlık oldu sonra aılesı benı pek ıstemedı kendımıze karsı saygımız kalmadı benı bogdu oraya gıtme afedersın ben otur dersem otur kalk dersem kalk annemi ara babamı ara..Benim sureklı evlenırsek bolemı gıder dusuncelerım sonunda bızı bıtırdı:(( Ve adam hıc sallamadı bıle ayrılırken ne aıle ne kendısı.Şimdi gununu gun ederken benım kalbıme bıse oluo:43::43:

yahu bu nitelikteki adamın nesi için sinir hastası oldunuz ??? Allah aşkına ya bu kadar seçme iğrenç özellikleri taşıyan insandan ayrıldığınız için şükretmeniz gerekir....

Back
X