Bana akil verin kafam karisti

Bence bayanlar yanlıs düşünüyosunuz kızın sucu yok ki karşı tarafı densizliği yüzünden zamanı çalınmış hayalleri çalınmış mutsuz bir evlilik yapmıs yazık günah mutlu olmak için çokta beklemek gerekmiyor insan yanlız kalınca daha çok dibe sürükleniyor ama elinden tutup çıkarack biri varsa daha çabuk toparlanıyor. Arada çocukta engelde yok zaten adam çocugunu bile istememiş kızdan nefret ediyor belli niye daha fazla zamanını, en güzel yaşlarını değmeyen bir adama heba etsin ki? Hayat devam ediyor ve zaman çabuk geçiyor sen kur yuvanı mutlu mesut yaşa zaten adam boşanmak için sorun yaratmayacak gibi bir celsede biter sonra o yoluna sen yoluna herkez hakettiğini yaşar hiç üzülme

hicbir anne henuz bosanmamis biri icin "sen neyle mutlu olacaksan" demez.
once bosanin oyle baslayin iliskiye.
lutfen yanlis anlamayin ama sizinle bir seyler yasamak icin kilif bile hazirliyor olabilir bu sozlerle.
cok pisman olursunuz...
bosanin, iliskinize oyle isim koyun. o gune dek sakin beraber olmayin.

Canlarim ben geldim.. yok yokk gorusme durumumuz yok akliniza kotu seyler getirmeyin. Bir yil kadar konusalim birbirimizi taniyalim dedi zaten 6 yildir arkadas olarak tanidigim bir insan. Sadece es olarak hic dusunmemistim. Acele etmiyorum etmicemde emin olabilirsiniz sadece bir yas buyuk olmam ve onun bekar biri olmasi sorun olur mu diye sormak istedim. Yoksaa siz haklisiniz daha bosanmadim daha bunu dusunmemem lazim ama boyle demesi aklimi karistirdi spylemek istedim hata yapmaktan korkuyorum

Yahu 1 yas nedir ki boyle surekli yaziyosun? Sanki 20 yas buyuksun.

Ayrica cocuk seni kekliyo ben soyliyim de. Bosanmis biri tabiki bekar biriyle evlenebilir. Burda sikinti yok ama kimsenin annesi de henuz evli olan biri icin bu sozleri soylemez. Bu genislik oluyo yani.

Cocugun farkli amaclari olabilir. Zaten basindan bir evlilik gecmis. Gozunu acik tutmani oneririm sana. Her duyduguna inanma!

Yahu 1 yas nedir ki boyle surekli yaziyosun? Sanki 20 yas buyuksun.

Ayrica cocuk seni kekliyo ben soyliyim de. Bosanmis biri tabiki bekar biriyle evlenebilir. Burda sikinti yok ama kimsenin annesi de henuz evli olan biri icin bu sozleri soylemez. Bu genislik oluyo yani.

Cocugun farkli amaclari olabilir. Zaten basindan bir evlilik gecmis. Gozunu acik tutmani oneririm sana. Her duyduguna inanma!
Annesine henuz evli oldugumu soylemedi yanii bosanmis ayrilmis biri dedi.

İlk evliliği bu kadar sorunlu olan biri için fazla acele ediyorsun. Yaşın daha 25, bahsettiğin kişiyi tanımaya çalış elbette ama hemen evlilik planları yapmak için erken bence.

Ayrıca evlenmeyi düşünüyorum demesi evlenmeyi düşündüğünü göstermez, ne zaman ki ciddi ciddi gelir karşına evlenme teklifi eder, ailesiyle tanıştırmak ister o zaman acaba bu adamla evlenmeli miyim diye düşünmeye başla.

yaşınızın büyük olması, sizin evlenip ayrılmış olması onun da bekar olması sorun olmaz.
hemde 1 yaş fark hiç göze batmaz. Bizim aramızda 3 yaş var.

Annem böyle dedi annem şöyle dedi laflarına inanmış gibi yapın.
Kendi kulaklarınızla duyun her şeyi.
Zamanla tanıyın birbirinizi arkadaşlık başka ilişki başka.

Konu sahibini anlamak zor değil hemen evleneceğim demiyor.
yaş farkı ve kendisinin evlenip boşanmış olması sorun olur mu diye düşünüyor.

Önnce bir güzel boşanın
subayı da zamanla tanımaya çalışın. Birazda uyanık olun her dediğine kanmayın
Ciddi düşünüyorum deyip cinsel ihtiyacını gideren çok affedersin.
Annesi ile tanıştırınca tamamdır. Annesine sorarsınız durum böyle böyle diye başta engel olacaklarsa olsunlar sonradan değil.
Bekar erkekler evlenip ayrılmış kadınlarla çokta güzel evlenebiliyorlar.

Ama önce kurtulun bir özgür olun.
Mutluluğu bulursunuz inşallah

Belki benim ki diğer yorumlara göre ters olacak ama 1 yaş değil ama bekar biri olmazilerde illa bi pürüz çıkar erkek mi kalmadı ayrıca hiç inandırıcı değil oğlanın tepkileri

yaşınızın büyük olması, sizin evlenip ayrılmış olması onun da bekar olması sorun olmaz.
hemde 1 yaş fark hiç göze batmaz. Bizim aramızda 3 yaş var.

Annem böyle dedi annem şöyle dedi laflarına inanmış gibi yapın.
Kendi kulaklarınızla duyun her şeyi.
Zamanla tanıyın birbirinizi arkadaşlık başka ilişki başka.

Konu sahibini anlamak zor değil hemen evleneceğim demiyor.
yaş farkı ve kendisinin evlenip boşanmış olması sorun olur mu diye düşünüyor.

Önnce bir güzel boşanın
subayı da zamanla tanımaya çalışın. Birazda uyanık olun her dediğine kanmayın
Ciddi düşünüyorum deyip cinsel ihtiyacını gideren çok affedersin.
Annesi ile tanıştırınca tamamdır. Annesine sorarsınız durum böyle böyle diye başta engel olacaklarsa olsunlar sonradan değil.
Bekar erkekler evlenip ayrılmış kadınlarla çokta güzel evlenebiliyorlar.

Ama önce kurtulun bir özgür olun.
Mutluluğu bulursunuz inşallah
Cok tesekkur ediyorum

Soyledikleriniz cok dogru.. dedimki birbirimizi bikac yil taniyalim ben de suan halen resmiyette suren evliligimden bosanmis olurum. Ama bosanaana kadar gorusmem dedim. Oda bunu hakli buldu kabul etti. Normal bir arkadasligimiz olacak ve birbirimizi taniyacagiz bu surecte kafama yatmayan aklimi karistiran baska seyler olursa size yazarim cok tesekkur ediyorum... iyiki varsiniz

bir kaç yıl çok gereksiz bir süre kaybı uzaktaymış zaten sen onu uzaktan 6 değil 16 yılda tanısan aynı eve girmeden kimin ne oldugunu bilemezsin ama 1 senede bir adamın tutumu, hayata bakışı, kadının değeri, sorumlulukları, doğru ve yanlışları ona doğru sana tuhaf ve yanlış gelen şeyleri anlayabilirsin. Mesela artıları mı fazla eksilerimi, gereksiz kıskançlıkları ya da kısıtlamaları var mı bunları iyi analiz et bu süre içerisinde tanıdıkca zaten huyu suyu hoşu giderse 1 sene de yeterli bir zaman olacak. Ben ilişkilerin çok uzun bir flort süreci olmasını sevmiyorum gercekten bişeylerin cılkı çıkıyor ve olay laçkalaşıyor. Sonuc olarak iş sende bitiyor adamı iyi tanımaya çalıs huyu suyuna tutumuna bak gerisi boş çok fazlada uzatmayın birkaç yıl cok nuzun bir süre iyi biri olduguna anlaşabılecegıne kanaat getırırsen sonunuda getirirsiniz. Hayırlısı olsun

Back
X