bana akıl verin kızlar...

sakalive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
69
0
46
İstanbul
kızlar hoslandgım bı cocuk var cok tatlı cok hos agzıda cok ıyı laf yapıyo yaklasık bir yıldır telefonla görüsüyruz ama o uzakta oldgu ıcın yuz yuze gorusemedik ama eskiden tanıyoz bırbırımzı duygusal seyler oldugundan berı yuz yuze gorusmedik ve bız nasılsa cınsllik muhabbetıne geldi ve biz onunla durmadan cinsellikten konusur olduk kendı bana durmadan beni istedigini arzuladıgını falan söylüyo onu begendıgım ıcın bende ıstyorum ama ona guvenemıyorum acıkcası bıaz uckuruna düskun benı kullanmasından korktugum için yüzyüzede görüsmeye cesaret edemiyorum cunku onu görürsem bende dayanamam ama ole bir konusyo ki tum herşeyi unutturuyo ama benle gelecege dönük hiç bişe konusmuyo ama ben bu adamı cok ıstyorum akıl verın bu adamla napıyım görüşmeyi kesiyim mi gittigi yere kadar diyip devam ediyim işin ktusu cok baglandım bıraz takıntılıyım hemen vazgemıyorum herseyde onu hayal ediyorum

kızlar hoslandgım bı cocuk var cok tatlı cok hos agzıda cok ıyı laf yapıyo yaklasık bir yıldır telefonla görüsüyruz ama o uzakta oldgu ıcın yuz yuze gorusemedik ama eskiden tanıyoz bırbırımzı duygusal seyler oldugundan berı yuz yuze gorusmedik ve bız nasılsa cınsllik muhabbetıne geldi ve biz onunla durmadan cinsellikten konusur olduk kendı bana durmadan beni istedigini arzuladıgını falan söylüyo onu begendıgım ıcın bende ıstyorum ama ona guvenemıyorum acıkcası bıaz uckuruna düskun benı kullanmasından korktugum için yüzyüzede görüsmeye cesaret edemiyorum cunku onu görürsem bende dayanamam ama ole bir konusyo ki tum herşeyi unutturuyo ama benle gelecege dönük hiç bişe konusmuyo ama ben bu adamı cok ıstyorum akıl verın bu adamla napıyım görüşmeyi kesiyim mi gittigi yere kadar diyip devam ediyim işin ktusu cok baglandım bıraz takıntılıyım hemen vazgemıyorum herseyde onu hayal ediyorum

Öncelikle merhaba, epey kafan karışmış belli ki.. Bu sonu gelmeyen ''Ama''lardan kurtulmalısın başta bir karar vermelisin. Tamam istiyor olabilir. Ama ''sevgi'' kavramı ile cinsellik kavramı yıllar sonra biribirine karılmalı diye düşünüyorum. Ki yüzyüze görüşmemişsin sonuçta erkek ''güven olmaz'' ..
Bu tip şeyleri konuşmaktan sıkıldığını söylediğinde bak nasıl uzaklaşıyor senden. Bence bir an evvel kendini geri çekmelisin..

yüzyüze görüştüğünde olayların farklı yönde gelişeceğini düşünüyorsun o yüzden ya baştan bir anlaşma yapın görüşmemizde cinsellikten konu açılmayacak diye ya da görüşmeyin. ilk buluşmanız olacak ne de olsa :34:

Bu yazindandaki su cümlen cok önemli ''Ama geleceğe dönük birşey konuşmuyor.'' Erkekleri tamamını zan altına bırakmadan söylemeliyim ki bu tarz insandan uzak dur! Hele senle gelecek muhabbeti yapmıyorsa. Bende buna benzer yasadım. Ki biz gelecek konuşmalarını bırak cocuklarıma isim bile koyduk. Simdi ne durumda miyiz? 3 aydır ayrıyiz. Bende geride sadece kalan kocaman ''KESKE''

Umarım bu sana yeterli cevap olmuştur?!

Son düzenleme:
ben şöyle düşünüyorum. ciddi düşünse zaten bu kadar acele etmezdi. sonuçta bir ömür birlikte olacaksınız.
gelecek planlarını açmıyorsa uzak dur.
telefonda bu halde olan yanındayken sana neler yapar?:18:

dikkatli ol:(
benim de buna benzer bi konum vardı ama biz geleceğe ilişkin de çok konuşuyoduk..
ben daha sonra ona konuşmak istemediğimi söyledim cinsellik..
tamam dedi son günlerde mesela konuşmuyo çok dikkat ediyo..
sen de söyle ona konuşmak istemiyorum de bakalım nasıl tepki vericek..

yoo bende soyledim zaten muhabbetimiz bu ekilde devam ederse kensiyle daha fazla konusamıycagımızı söyledim zaten ama tamam dedi biraz zaman gecti sonra muhabbeti yine buraya getiriyo benim de artık ıyce midem bulanmaya başladı zaten kendsiyle konusmama kararı aldım her nekadar zorlansamda kendim için sabretmem gerektigini dsunuyorum

bence doğru bi karar almışsın,karşında hiç yüzyüze görüşmediğin,uyardığın halde cinsellikten bahseden,sana ileriye dönük hiçbirşey söylemeyen bir insan var..sonuçta yüzyüze görüşmemişsiniz birbirinizi yeterince tanımadığınız için gelecekten bahsedilmemiş olabilir,ama durmadan cinsellkten bahsetmesi hiç hiç hiç normal değil onun derdi başka bence iyi yapmışsın görüşme artık.

çok tesekkur edrım kızlar en azından suan aldgım kararın ne kadar dogru olduguna beni bir kere daha inandırdınız .

Back
X