canm bence otur konus benm aksam cıkmamı bekleme gıbısınden. calıstıgı saatlerde ogle tatılı fln olmuyomu o zmanlarda gorusun? haklı bence gorusememek zor bır durum ama bıraz anlayıslı olmalı yanı...
fikrin için öncelikle çok saol canm..kaç defa konuştum bihaftadr her gün söylüyorum akşam olmaz die.erkekler kendileri gibi istekleri zamn eve girip çıkacak sanıyolar.ben almaya geleyim ozaman sen babandan yada annenden izin al diyo ama oda mümkün değil kesinlikle izin vermezler.artık ben ona napıyosun demeye korkuyorum ilk zamanlar her hatrını sorduğumda hadi çıkalım görüşleim diyodu şu bihaftadırda tamamen kendini kaybetti görüşemedikçe canımı sıkıyosun,ne yaparsan yap senn işine gelmiyo demeye başladı..ilişkimizi bu yüzden bitirecek duruma getirdi
bu güzel hayatta takmayın kırmayın birbirinizi.Hayat kısa arkadaşım ya 3,4 ayda bir görüşen bir sürü sevgili var.Ama bazıları ona bile şükür diyo .tam 7 yıl diyorsun az mı dile kolay.Alttan al derim o almıyorsa ortalığı sakinleştir öyle sakin kafayla düşünün derim.Belki demesi kolay diyeceksin,doğru haklısındır birşey diyemem ama yinede birbirinizi kırıp incitmeyin derim umarım bi çözüm yolu bulursunuz ama kendinide ezdirme arkadaşım. Allah seni ve bütün sevenleri mutlu etsin :)Umarım erkek arkadaşın durumunu anlar sen de mutlu olursun ne diyeyim.
ikiniz içinde zor durum...ama o senı göremiyorsa sende onu göremiyorsun yani sana tavır almasında haklı değil sonuçta sen de istersin onunla buluşmak konuşmak...
Hadi gözünüz aydın
Ama sevgilinin anlayışlı olması lazım.Hemen bitirmeyi düşünmemesi gerekli .
Gerçekten seviyosa biraz sabretmesi gerekir.
Seni babana söyliyceeem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?