• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verin kızlarrr çıkmazdayım:((

umutszz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
466
0
46
Konya
ne yapacağımı bilemeyince soluğu burda aldım tek başıma bikarara varamz oldum.derdim şu ki erkek arkaşımla görüşemiyoruz..7yıllık biilişkim var buzamana kadrda güzeldi hep ta ki buluşamayana kadar..aynı şehirdeyiz ama görüşemiyoruz en son biay önce görüşmüştük..ne gündüz ne akşam kesinlikle biaraya gelemiyoruz bir aydır boğulmak üzereyim buluşamıyoruz die ilişkim çıkmaza girdi..erkek ark.benden çıkarıo bunn öfkesini.şu bi kaçgündr tlfnla dahi konuşuarak anlaşamıyoruz..gündüz o çalışıyo çalıştığı içinde benm akşam çıkmamı istio bende doğal olarak akşam çıkamıorum ama bunu ona anlatamıyorum suçlu ben oldum herdefasında artık beni sevmiyorsun,işte yüzünü görsem cennete giricm,yüzünü benden neden saklıyosun..sürekli bunları der oldu ..nezaman arasam soğuk konuşuyo.kendi arıyo ama uzun süre konuşmuyo sürekli sessiz halde..ufacık bişeyden sorunlar çıkarmaya başladı.tek sebepte bizim görüşememiz.bana akıl verin nasıl davranayım ne yapayım.ne desemde anlamıyo artık beni

canm bence otur konus benm aksam cıkmamı bekleme gıbısınden. calıstıgı saatlerde ogle tatılı fln olmuyomu o zmanlarda gorusun? haklı bence gorusememek zor bır durum ama bıraz anlayıslı olmalı yanı...

canm bence otur konus benm aksam cıkmamı bekleme gıbısınden. calıstıgı saatlerde ogle tatılı fln olmuyomu o zmanlarda gorusun? haklı bence gorusememek zor bır durum ama bıraz anlayıslı olmalı yanı...

fikrin için öncelikle çok saol canm..kaç defa konuştum bihaftadr her gün söylüyorum akşam olmaz die.erkekler kendileri gibi istekleri zamn eve girip çıkacak sanıyolar.ben almaya geleyim ozaman sen babandan yada annenden izin al diyo ama oda mümkün değil kesinlikle izin vermezler.artık ben ona napıyosun demeye korkuyorum ilk zamanlar her hatrını sorduğumda hadi çıkalım görüşleim diyodu şu bihaftadırda tamamen kendini kaybetti görüşemedikçe canımı sıkıyosun,ne yaparsan yap senn işine gelmiyo demeye başladı..ilişkimizi bu yüzden bitirecek duruma getirdi

fikrin için öncelikle çok saol canm..kaç defa konuştum bihaftadr her gün söylüyorum akşam olmaz die.erkekler kendileri gibi istekleri zamn eve girip çıkacak sanıyolar.ben almaya geleyim ozaman sen babandan yada annenden izin al diyo ama oda mümkün değil kesinlikle izin vermezler.artık ben ona napıyosun demeye korkuyorum ilk zamanlar her hatrını sorduğumda hadi çıkalım görüşleim diyodu şu bihaftadırda tamamen kendini kaybetti görüşemedikçe canımı sıkıyosun,ne yaparsan yap senn işine gelmiyo demeye başladı..ilişkimizi bu yüzden bitirecek duruma getirdi

evet cnm haklısın her saatte cıkablcgnı dusunuyolar... tabıkıde olmaz aılenın ızın vermesı gıbı bı ıhtımal. sana bı seklde ceza verıyor bence kotu davranarak. ama sen belrlı bır yere kadar anlayısını yıne goster derım yıne kendını zorunluluklardn solayı cıkamadgnı ıfade et. bıtmesı cok kotu olur ama emınım bıtse vıle bu kdr uzun suren bı ılıskı oyle bıttı denınce bıtmez. oda mutlaka pısman olucagını bıldıgı ııcın ayrılıcagını dusunmyrm cnm. ama bı cozum yolu bulmanız sart. senn onu gormeye gıtme sansın ykmu ogle yemegnde fln yanına gtsen ?

İş yerine gitsen sürpriz yapıp? En azından görmüş olursun. Onun dışında da hiç mi izinli olduğu gün falan yok, o gün buluşsanız?

işyerinde ziyaret edemez misin? ya da izin günü yok mu?? vardır mutlaka açıkçası. ayrıca kırk yılın başı da akşam çıkma şansın yok mu ya??:26: bir bahane bulup çıkabilirsin.

bu arada sevgilin durumunu bal gibi anlıyordur da işine gelmiyordur. mızmızlık yapmasına fazla da izin verme bence.

bu güzel hayatta takmayın kırmayın birbirinizi.Hayat kısa arkadaşım ya 3,4 ayda bir görüşen bir sürü sevgili var.Ama bazıları ona bile şükür diyo .tam 7 yıl diyorsun az mı dile kolay.Alttan al derim o almıyorsa ortalığı sakinleştir öyle sakin kafayla düşünün derim.Belki demesi kolay diyeceksin,doğru haklısındır birşey diyemem ama yinede birbirinizi kırıp incitmeyin derim umarım bi çözüm yolu bulursunuz ama kendinide ezdirme arkadaşım. Allah seni ve bütün sevenleri mutlu etsin :)Umarım erkek arkadaşın durumunu anlar sen de mutlu olursun ne diyeyim.

Son düzenleme:
7 sene oldu diyorsun söz yapsanız?daha rahat görüşürsünüz hem:26: bu konularda ne düşünüyor?ayrılığı düşüneceğine artık bunları düşünmesi gerekmez mi?

kızlar çalıştığı yere gidemiyorum malesef benim gidip süpriz yapacak yada onu görmeye gideck biyer değil oto işiyle uğraşıyo öğle arasıda orda kalıyo çok yoğun çalışıyolar ara verdiğin biara gel diyorum ama onuda anlıyorum üzeri uygun olmuyo rahatsız olurum dio senin karşına iş kıyafetlermle çıkamam diyo.akşam uygun oluyo sadece haftasonuda dahil çalışıyo..boş günü olması bindebir..buyüzden akşam çıkmam zorluyo onuda biay öncesinde yaptım zaten..akşam çıktım bibahaneyle mecburen etrafımda arkadaşımda yok beni idare edicek ne bileyim.tamamen çıkmaza girdim.işdende çıkma durumu var sıkıntılar ard arda gelmeye başladı.askerden yeni geldi bide..ozaman nasıl sabır gösterdiysen şimdide göster diyorum şuan aynı yerdeyiz diyo.olduğumuzu semtte küçük buluşmak başlıbaşına sorunken dahada çözümsüz hal aldı..bana bu bu yüzden böyle tavır almakta haklımı sizce bazen bencillik yapıp buluşalm diyecek die aramıyorum..biadım atmadıktan sonra rahat olmucanı çok defa söyledim ama işten çıkack iş bulmadan nişan vs yapamıyorz

bu güzel hayatta takmayın kırmayın birbirinizi.Hayat kısa arkadaşım ya 3,4 ayda bir görüşen bir sürü sevgili var.Ama bazıları ona bile şükür diyo .tam 7 yıl diyorsun az mı dile kolay.Alttan al derim o almıyorsa ortalığı sakinleştir öyle sakin kafayla düşünün derim.Belki demesi kolay diyeceksin,doğru haklısındır birşey diyemem ama yinede birbirinizi kırıp incitmeyin derim umarım bi çözüm yolu bulursunuz ama kendinide ezdirme arkadaşım. Allah seni ve bütün sevenleri mutlu etsin :)Umarım erkek arkadaşın durumunu anlar sen de mutlu olursun ne diyeyim.

ayrı şehirde olupta uzun süre görüşmeyenleri bile kaç defa söyledm şuan alttan alıyorum canım.görüşüp gelsem eve yüzünde güller açacak ama olmuyo napayım amin inş canım herkesi mutlu etsin

ikiniz içinde zor durum...ama o senı göremiyorsa sende onu göremiyorsun yani sana tavır almasında haklı değil sonuçta sen de istersin onunla buluşmak konuşmak...

ikiniz içinde zor durum...ama o senı göremiyorsa sende onu göremiyorsun yani sana tavır almasında haklı değil sonuçta sen de istersin onunla buluşmak konuşmak...

kesinlikle öyle canm ama bana bağlıyo işte..akşam arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum..hemen kız arkdşları arıyo yanımdayken çıkmıcazmı bugün die..diyo..sonra arkadşlarım yanımdan ayrılıp görüşmeye gidiyolar bende oturuyorum kendim sanki benim sevgilim yokmuş gibi diyo..onlar nasıl çıkıyo diyo.

kızlar bugün görüştük sonunda..sabah iş yerinden izin almış öğleye kadar zamanımz vardı,bende çıkabildim şükürki..birazda böyle idare eder..tekrar ne olur bilemiyorum :s

Hadi gözünüz aydın

Ama sevgilinin anlayışlı olması lazım.Hemen bitirmeyi düşünmemesi gerekli .
Gerçekten seviyosa biraz sabretmesi gerekir.

Seni babana söyliyceeem :)))

Hadi gözünüz aydın

Ama sevgilinin anlayışlı olması lazım.Hemen bitirmeyi düşünmemesi gerekli .
Gerçekten seviyosa biraz sabretmesi gerekir.

Seni babana söyliyceeem :)))

yok bitirmeyi düşünmedi ben bitirir die düşündüm çünkü çok soğuktu bana karşı..öfkesi tamamen geçti şuan..ben artık diğer buluşmayı düşünr haldeyim tekrar şuan=))
:))))

bence her ne olursa olsun bu ilişkiyi resmiyete dökmenin zamanı gelmiş en azından bir söz yapın .o sürte zarfındada yeni bir iş bulur kendine gidişata göre nişan ,düğün yapılır bu tarz şeyleri çok fazla uzatmamamk gerektiğini aksi takdirde işin büyüsünün bozulabileceğini düşünüyorum

hem işi resmiyete dökmüyor hem sana kızıyor böyle olmaz.madem akşam çıkmanı istiyor söz falan takın seninde ailene karşı yüün olmuş olur öbür türlü ne yalan uydurabilirsinki

erkek arkadaşınjın sana kızmaya hiç ama hiç hakkı yok:20:.kendisi işyerinden mesai saatinde nasıl izin alamıyorsa sende ailenden izin alamıyosun.izin günü de yok üstelik.yani biri tepki gösterecekse şayet bu sen olmalısın o değil:19:

arkadaşlar haklısınz aynı düşüncedeyim bende ama erkek ark düşüncesini değiştiremiyorum yani kafasına yerleşmiş belli kuralları var.kendince onları aşmaya çalışıyo.olasılık die bişey yok şimdi adım atayımda biyüzük takalım gerisi nasip düşüncesi yok yani..sağlamca işini alıp eline,güveni yerine gelecek ailemin karşısına öyle çıkıcak..şimdi biz gelsek söz olsa ailene ben yüzük takılsında, ben ilerleyen zamanlarda iş bulurummu diyeyim,en ii şekilde emin kararlarla adım atmak istiyorum sennle dedi..böyle deyincede tekrar bişey diyemiyorum ben

Back
X