Bana akıl verin lütfen

Fearless4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
148
38
48
Sevgilimle uzun yıllardır birlikteyiz,çok beyfendi ve nerde nasıl davranması gerektiğini bilen biridir.En azından ben öyle tanıyorum.Geçen gün tesadüfen herkesin kullandığı bir uygulamada hesabını gördüm.Hesabı olduğunu biliyordum zaten ancak hiç inceleme gereği duymamıştım.Sayfasına tıkladığımda ağır küfürlü 10 civarı videoyu favorilere eklediğini ve birkaç tane müstehcen denilebilecek kanala abone olduğunu gördüm.Kanala abonelik tarihleri 2 sene önce olarak görünüyor.Yakın bir tarih olmasa da benimle olduğu süreçte izlemiş.Küfür benim ince çizgimdir.Birkaç gündür uyku uyuyamıyorum aklımı sürekli yanlış tanıdıysan,tanıdığın gibi biri değilse düşünceleri kemiriyor.Sevgilime senin şu hesapta şu videoları beğendiğini ve izlediğini gördüm de diyemiyorum ama kendisinden çok uzaklaştım.Bana akıl verir misin? Kendisiyle konuşmam gerekirse nasıl konuşmalıyım? Zira bu konuyu konuşmak bile utanç sebebi benim için

Son düzenleme:
Bence konuşmalısın için içini yiyeceğine neden saklayasın ki .. gördüm ve hoşuma gitmedi açıklayabilir misin dersin .. bence sustukların büyür içinde mutlaka konuşmalısın

Nasıl incelemediniz bu güne kadar ben olsam yapamazdım.
Konuşun Konusmadan hiç birsey çözülmez ama size diyeceği şeyi de diyeyim
Erkeğim ve ihtiyaçlarım var diycek hiç şaşmaz cevap

Aa evet öyle şeyler izliyorum, küfür severim mi diyecek ki konuşsanız? Yeğenim/kuzenim/arkadasim kullanıyordu demek ne güne duruyor sonuçta. Söyleyeceği şey sizi teskin edecekse sorun tabi.

Aa evet öyle şeyler izliyorum, küfür severim mi diyecek ki konuşsanız? Yeğenim/kuzenim/arkadasim kullanıyordu demek ne güne duruyor sonuçta. Söyleyeceği şey sizi teskin edecekse sorun tabi.
Teskin edeceğini sanmıyorum.Ama bu şekilde de kendisiyle konuşma isteğim yok.Kendimi çıkmazda hissediyorum

Nasıl incelemediniz bu güne kadar ben olsam yapamazdım.
Konuşun Konusmadan hiç birsey çözülmez ama size diyeceği şeyi de diyeyim
Erkeğim ve ihtiyaçlarım var diycek hiç şaşmaz cevap
Kendisi sosyal medya kullanmıyor kendi halinde biri.Böyle videolara bakabileceği aklımın ucundan geçmemişti.Tesadüfi şekilde gördüm zaten

Bence konuşmalısın için içini yiyeceğine neden saklayasın ki .. gördüm ve hoşuma gitmedi açıklayabilir misin dersin .. bence sustukların büyür içinde mutlaka konuşmalısın
Konuşmaktan imtina edeceğim bir durum.Böyle bir konuyu konuşmaya saygım ve terbiyem el vermiyor maalesef

Konuşmaya bile imtina ederken belki de öyle bir kişilikle birliktesin..sormadan bilemezsin umarım açıklaması vardır
7 senedir ağzından tek bir küfür veya müstehcen söz duymadığım birinin böyle bir karaktere sahip olduğunu düşünmek bile ağır geliyor.Nasıl sorayım bilmiyorum

Erkek milletinin ne kolay yalan söyleyeceğini hepimiz biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…