- Konu Sahibi omrumcehep
selam kızlar..daha önce de yazdıklarımı okursanız aslında konunun neyle ilgili oldugunu anlayacaksınız.tabıkı erkek arkadasım.kpss,işsizlik,atanamama,aile problemleri,maddı sorunlarr....derkenn iyice yıprandım ve bu ilişkime de cok yansıdı.artık onu cok üzüyordum.üzüyordum dediğim de su:biraz ilgisiz ve ben en zor zamanlarmda destek bekledım hep ondan ilgi göster az dedim.bir kere de sen adım at dedim.cunku bu ilişkide her seyi ben yapıyorum.erkek arkadasım düsünüyor ki;nasılsa ben yürütürüm nasılsa ben yaparım naılsa ben ilgi gösteririm ama o kılını kıpırdatmaz.ilgi istediğimi söylediğimde de ben böyleyim diyor iyice ilgisiz kalıyor ben de bunu hazmedemiorum.son bir haftadır ayrıldık ayrılacagız derken hala bitiremedik.bu iyice uzaklaştı benden şimdi de diyor ki dinlenmem lazım,yoruldum..ben ondan ilgi isterken iyyice uzaklaştı yani..ee napıcam ben?o eski 'ben'i istediğini söylüyor.yani sürekli gülmemi.onun sinirlerine katlanmamı,ona ilgi göstermemi.tamam eyvallah yaparım.ama ya ben?aranızda bei anlayanlar vardır işsiz olmak 2 senedir cok zor.85 puanla atanmamak cok zor.elimi nereye dokunsam elımde kalıyor.sevgilimi de kaybediyorum ugursuz muyum ben?ne zaman düzelecek.sabretmekten sabır tası oldum.napıcam ben erkek arkdaımla aramdaki bu sorunu nasıl davranayım ona.her sey eskisi gibi olabilcek mi?her sey düzelecek mi?yoruldum kızlar