bana akıl verin napayımm:(:(artıkk yoruldum

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
selam kızlar..daha önce de yazdıklarımı okursanız aslında konunun neyle ilgili oldugunu anlayacaksınız.tabıkı erkek arkadasım.kpss,işsizlik,atanamama,aile problemleri,maddı sorunlarr....derkenn iyice yıprandım ve bu ilişkime de cok yansıdı.artık onu cok üzüyordum.üzüyordum dediğim de su:biraz ilgisiz ve ben en zor zamanlarmda destek bekledım hep ondan ilgi göster az dedim.bir kere de sen adım at dedim.cunku bu ilişkide her seyi ben yapıyorum.erkek arkadasım düsünüyor ki;nasılsa ben yürütürüm nasılsa ben yaparım naılsa ben ilgi gösteririm ama o kılını kıpırdatmaz.ilgi istediğimi söylediğimde de ben böyleyim diyor iyice ilgisiz kalıyor ben de bunu hazmedemiorum.son bir haftadır ayrıldık ayrılacagız derken hala bitiremedik.bu iyice uzaklaştı benden şimdi de diyor ki dinlenmem lazım,yoruldum..ben ondan ilgi isterken iyyice uzaklaştı yani..ee napıcam ben?o eski 'ben'i istediğini söylüyor.yani sürekli gülmemi.onun sinirlerine katlanmamı,ona ilgi göstermemi.tamam eyvallah yaparım.ama ya ben?aranızda bei anlayanlar vardır işsiz olmak 2 senedir cok zor.85 puanla atanmamak cok zor.elimi nereye dokunsam elımde kalıyor.sevgilimi de kaybediyorum ugursuz muyum ben?ne zaman düzelecek.sabretmekten sabır tası oldum.napıcam ben erkek arkdaımla aramdaki bu sorunu nasıl davranayım ona.her sey eskisi gibi olabilcek mi?her sey düzelecek mi?yoruldum kızlar

erkekler genel itibari ile aynı hareketleri gösteriyorlar. hep ilgi bekleyen taraf onlar oluyor hele evlendikten sonra. değişiklik bekliyorsan bir ömür beklersin. onu öyle kabul edersen sorun yok demektir. bence yoluna bak ilk iş ayaklarının üzerinde durabilmen gerisi gelir merak etme . iş konusunda da kısmettir bu işler sabret ve araştır. iş sana gelecekmiş diye durma araştır bulursun...

Birşeylerin kopmaya başladgını hissetdiginizde bişeyleri kurtarmaya çalışmayın çünkü o an onu yapabilecek olsanız zaten o durumda olmazdınız en güzeli akışına bırakıp birazcık sakinleşmek ona göre hareket etmek

inşallah en kısa zamanda sıkıntılARından kurtulursun canım sabredip dua etmekten başka çare yokk sana tavsiyem hiç isyan etmemen bak bu ayetler tüm sorunlarına cevap verir inşallah (bende çok değeri bi arkadaşımdan öğrendm bunu)
'Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez.''

* * * Secde sûresi / 17.Ayet * * * ''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir”

* * *Bakara sûresi / 153.Ayet* * *

canım bu erkek milleti senin kıymetini kaybettikten sonra anlıyor aynı tip ilgisiz ve bencil sevgiliden bende de var ve bende çok yıprandım.en sonunda ya bişiyler yap yada ben yokum diyerek ara vermek istediğimi söyledim.o zaman dank etti kafasına ama hala bencilce önce sen bişeyler yaparım demeye devam ediyo ama iki sene elimden geleni yapmışım zaten...insanda kaybetme korkusu olmalı ki karşısındakini umursasın.umursayan bi erkekde senin halinden az çok anlamaya çalışır,akışına bırak artık.

Resmen kendımı gordum yazıklarında.. Ya o kadar iyi anlıyorum ki.. Ama herkesin soyledıgı gibi bu erkek milletinin hepsi aynı.. Aslında cok aptallar onları elimizde cevırmek bıze kalmıs..Inan bak ustune gıtmedıkce sustukca donen taraf onlar oluyorlar. Bız kızlar asık olunca onları hayatımzın merkezıne koydugumuz ıcın bunlar. Ama onlar oyle degil ki.. Sende ilgi gosterme asla kavga etme asla kotu laf etme sadece sus.. ınan kazanan sen olcaksın :)

Inan bende 1 haftadır omrumun en kotu gunlerını gecırıyodum adam uzaklastıkca uzaklastı neden cunku ustune gıdıyorum o kavga ettıkce ben daha cok ettım. Ama 2 gundur sadece susuyorum sayıyo sayıyo neler soyluyo sadece pekı canım la cevap verıyorum :))

Ve bu sabah sana asıgım mesajıyla uyandım :)

Bı dene derim

Kız cok aptallar gercekten elinde yonetmek aslında cok kolaymıs

Kesınlıkleee katılıyorummm.. O sadece bir kul Allah sınıyor diye dusunceksın sabırlı olcaksın gerısı geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…