• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
sevgilim her konuya parlıo sinirlenıo öfkelenıo,
sevıyo benı ben de onu anlasmaya calısıoz ama olmuyo her seye bagarıyo,
ben alttan almaya calısıom yok alttan aldıgımla kalıom yenı bısey cıkarıo,, ben bagarıyom olay daha da buyuyo, ne yapcam bılemedım ben ayrılmanın esıgıne gelıoz ayrılmıyoz ıstemıyoz da daha yenı bı ılıskı bı kac hafta oldu. sırayla ınatlasıyoz o ınat ben ınat yapıyoz
ılıskıler sızde nası yuruyo ya cok mu duzgun bu adamın ılıskılerı hep mı boyle yoksa evlılık de ıstıyo ya da benı evlılık vaadıyle kandırıo cunku evlılık cok ısteyen bı bayandım ben hep. ve kandırsalar kanıyorum cok rahat, öyle bır sey sezmıyorum yani kandırıyo gıbı degıl ama o da acaba evlencez dıye mı gerılıyo ona da mı stres oluyo bu stresı nası attırabılırım nası ben de sınırlıyım cok gergınım son 2 haftadır full kavga edıyoruz sınır topu gıbı oldum ben :( senağlama

Cicim ayalrında bu ne hiddet bu ne celal:mymeka:
Bence al karşına konuş
Oda sende hatalarınızı söyleyin.Uzlaşın.
Yol yakından ayrılın yadaşakkıdı
Birbirinizi kırmanızın alemi yok:delphin:

yahu zaten 2 şık var
ya ayrılcaz ya devam etcez cok manalı olmus

sevgilim her konuya parlıo sinirlenıo öfkelenıo,
sevıyo benı ben de onu anlasmaya calısıoz ama olmuyo her seye bagarıyo,
ben alttan almaya calısıom yok alttan aldıgımla kalıom yenı bısey cıkarıo,, ben bagarıyom olay daha da buyuyo, ne yapcam bılemedım ben ayrılmanın esıgıne gelıoz ayrılmıyoz ıstemıyoz da daha yenı bı ılıskı bı kac hafta oldu. sırayla ınatlasıyoz o ınat ben ınat yapıyoz
ılıskıler sızde nası yuruyo ya cok mu duzgun bu adamın ılıskılerı hep mı boyle yoksa evlılık de ıstıyo ya da benı evlılık vaadıyle kandırıo cunku evlılık cok ısteyen bı bayandım ben hep. ve kandırsalar kanıyorum cok rahat, öyle bır sey sezmıyorum yani kandırıyo gıbı degıl ama o da acaba evlencez dıye mı gerılıyo ona da mı stres oluyo bu stresı nası attırabılırım nası ben de sınırlıyım cok gergınım son 2 haftadır full kavga edıyoruz sınır topu gıbı oldum ben :( senağlama

kız daha 2 hafta olmuş.. önceden arkdasmıydınız onu bilmiyorum o zmn böyle huylaırnı biliyomuydun? yoksa sonradan mı çıktı bu sinirli haLLeri..

işten mişten bunalmıştır sana patlıyodur.. erkekler hep öyle.. ailelerinden çıkaramadıklarını , işte sinirlendikleri zaman bagıramayıpp gelip sevgilisinden acısını çıkartır.. ( arada istisnalar vardır a.s)

bence bi çok sorun olabilir.. senın düşündüklerin olmayabilirde.. en basta konusman gerek sorunun nerde oldugunu bulup çözmeniz gerek.. tek basına olmaz bu sevgiline neden böyle yaptıgını bi açıklama yapması gerektigini söylemen gerek..

tmm bazı insanlar yapı gereği sinirli bi kişiliğe sahip olabilir ama her lafa her söze sinirlenilirseolay farklıdır..Çok üzgünüm çoook

Derrdi neymiş öğren :1no2: eğer boş yere yapıyosa böyle tavir sopayla girişşş :jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 heheheh ıyı güldürdün benı pelinim beah,

buuu eskiden de böyle sinirli asabıydı, benı de sinirletirdi, konusuyoruz çözuluyo sanıyoz o an da baska bsı daha cıkıyor gene sinir harbı, acaba dıyorum evlıılık dusunuyoz dıye mı gerılıyo ? yani daha ne söz var ne nişan ne bısey ama gerılmeye gerılıo, benı de gerıo,

ben de böle nemden huy kapan bırıyım gak de bana ben bagarmaya ba s larım
:) mesela sımdı aradım acmadı dıye ben de aradıgında acmıcam bı kac saat ? sonra kavg olucak ıste nerdeydın neden acmadın,
ama sankı boyle olunca o hata yapabılır gıbı duruyor. ben de nerdeydın dıye bagrınca o da daha cok bagrıoo
uuuu düsünemıorm evlendıgımızı

ya benimde erkek arkadasımla öyle bir sorunum vardı..en sonunda dayanamadım ayrıldım..bir yerden sonra yürütülmüyor canım.ayrıldıktan sonra kendimi okadar rahatlamıs hissettimki sanki bu eziyeti cekmek zorundaymısm gibi:(bir süreden sonra kesinlikle bitiyor..bitecegini bile bilede yürütmenin bir anlamı yok

cnm eğer ciddi düşünüyosan aslında yok ciddi düşünmüyosan bile zor..

sen alttan alan biri olsan halim selim kii anladığım kadarıyla sende benim gibi biraz dillisin tamam ama birbirinizi yersiniz..

denklik çok önemli biri diğerini alttan alıp kaldırmıycaksa daha makul olmıycaksa hiç tadı tuzu olmaz..

evet ben de asabı ve fevrı bırıyım, bu cocukj aynı zamanda eskı sevgılımdı eskıden de hep cıkıp sonra ayrılırdık hep kavga ederdık ben kacar gıderdım o da kosardı ben daha sınır olurdum ayrılırdık

benım bunyede zaten cok ılıskı durmuo hem dursun ıstıyorum hem basaramıyorum cok sinirliyım dedıgım gıbı sanırım ondan ama hep sankı ıyı davranıyormusum gıbı gelıyor, aslında degıl en yakn arkadaslarımı bıle snirden kudurtabılen bır yapım var ama ne yapmalıyım çözebılmıs degılım

kaydirigubbakcemile3 heheheh ıyı güldürdün benı pelinim beah,

buuu eskiden de böyle sinirli asabıydı, benı de sinirletirdi, konusuyoruz çözuluyo sanıyoz o an da baska bsı daha cıkıyor gene sinir harbı, acaba dıyorum evlıılık dusunuyoz dıye mı gerılıyo ? yani daha ne söz var ne nişan ne bısey ama gerılmeye gerılıo, benı de gerıo,

ben de böle nemden huy kapan bırıyım gak de bana ben bagarmaya ba s larım
:) mesela sımdı aradım acmadı dıye ben de aradıgında acmıcam bı kac saat ? sonra kavg olucak ıste nerdeydın neden acmadın,
ama sankı boyle olunca o hata yapabılır gıbı duruyor. ben de nerdeydın dıye bagrınca o da daha cok bagrıoo
uuuu düsünemıorm evlendıgımızı

kız evlenmek için neden gerilirki insan kaydirigubbakcemile3 hem daha 2 hafta olmus ne cbauk evliliği düşündnnnz kız kaydirigubbakcemile3 jet hızı var sizde kafamçokkarıştı

insan sevdigiyle evlenmek istese düşünse bile gerilirmiki?yasakkelime daha çok heycanlanır içi kıpır kığır olmas mı :utangac: ( yoksa ben mi çok rüya aleminde yaşıyorum:jeyyar:)

bence sevgilinin yapısı oylee.. bazı ınsanalrı oldugu gibi kabullenmek lazım huylaırnı değiştirmiyoruz çünkü.. gercekten sevgi varsa sende kabullen.. sende az alttan al hemen onun gibi köpürme :roflol:

şaka gibisin canım ya bazen sırf konu açmak için konu açtığını düşünüyorum.
2 haftalık ilişki 2 haftadır kavga ediyosunuz. evlenmeyi düşünüyosunuz,evlenmeye çok isteklisin kandırılmayada o kadar müsaitsin ....-tatlicadiarzu-a
seni anlasam sorununuda anlayıp yardımcı olmaya çalışırdım:delphin:

Potubör benim erkek arkadaşımında acayip sinirli bi yapısı vardı. ılk başlarda birbirimizi anlamıyorduk. Genelde alttan alan taraf ben oluyordum. Ama bir müddet sonra insan sıkılıyor. Sen alttan aldıkça üstüne geliyor. Evet karşındakini olduğu gibi kabul etmek lazım. Fakat biri yumuşadıkça diğerininde yerine göre yumuşaması lazım. Bizim 7 aylık ilişkimiz bu yüzden dün bitti.
Sizde ikinizde sinirlisiniz. ıki haftalık süreç. Birbinize alışma zamanları. En önemlisi tartışsanız bile birbirinize olan saygınızı yitirmemek.

her ıkı tarafta ınatca ve sınırlı
bırakın evlılıgı,bana bu ılıskıyı yurutmek bıle zor gıbı gelıyor

- Birkaç haftalık bir ilişki.
- Adam çok asabi,sinirli.
- Sen kendini zorluyarak ona göre daha sakinsin.
- Evlilik istiyorsun.
Ben bu taşlarla bir bina örüleceğini pek sanmıyorum.:kahve: Yolun başındayken vazgeç bu sevdadan...

Potubör benim erkek arkadaşımında acayip sinirli bi yapısı vardı. İlk başlarda birbirimizi anlamıyorduk. Genelde alttan alan taraf ben oluyordum. Ama bir müddet sonra insan sıkılıyor. Sen alttan aldıkça üstüne geliyor. Evet karşındakini olduğu gibi kabul etmek lazım. Fakat biri yumuşadıkça diğerininde yerine göre yumuşaması lazım. Bizim 7 aylık ilişkimiz bu yüzden dün bitti.
Sizde ikinizde sinirlisiniz. İki haftalık süreç. Birbinize alışma zamanları. En önemlisi tartışsanız bile birbirinize olan saygınızı yitirmemek.

aynı ılıskınız varmıs sen alttan alıyormussun, evet ben de alttan almak ıstemıyorum alttan almadıkca ben de sinir yapıp ters oldukca gene sılbastan aynı sekılde kavga hır gür cıkıor,
o yumusadıkca yumusamak mı lazım o sınırlıyken gene ben bagarırsam ısler ıyı gıtmez. saygı yıtmmesı lazım yıtmıyor s u anda sevgı yıpranıor olabılır o da olmasa gene de mutsuz bır bırlıktelık ama sevgı dolu oluyor yıne de cok ıyı degıl mirmirmirmir tatlılıkla ıstedıklerımı yaptırmak bıle zor

bu yorumları bende üstüme aldım -tatlicadiarzu- sanırım benzer durumdayım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

Cicim ayalrında bu ne hiddet bu ne celal:mymeka:
Bence al karşına konuş
Oda sende hatalarınızı söyleyin.Uzlaşın.
Yol yakından ayrılın yadaşakkıdı
Birbirinizi kırmanızın alemi yok:delphin:

Yaa kesinlikleeeee daha ilişki çooookkk yeniii

konu ılıskının yenı olması mı ? bekleyıp mı gelelım? :) sorunlarımız var demı ama kaydirigubbakcemile

heralde herkes bu kadar yeni iken bunlar oluyosa ileriyi düşünemiyoruz diye düşünüyor kafamçokkarıştı

Back
X