• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heralde herkes bu kadar yeni iken bunlar oluyosa ileriyi düşünemiyoruz diye düşünüyor kafamçokkarıştı

ama yenı degıl kı ılıskım? yanlıs anlasıldı sanırım
bır kac haftalık dedım bır ıkı hafta degıl!
2 aylık ılıskım 8 hafta işte.

daha ne olacak ınsanlar evlenıyor bu surede

selam potubor bacım kaydirigubbakcemile5
bikere sen eski sevgilinle tekrar çıkmakla hata yapmışın...çnkü ayni nehirde ikinci defa yikanilmaz...zaten benim bir lafım vardır: eskiye ragbet olsaydi bit pazarina nur yagardi kaydirigubbakcemile3
zaten kendin demişin hep çıkardık sora anlamayışıp ayrılırdık die...biyerde olmuo be hyatım..."eski" eskide kalmalıydı...derdin nekide hep aynı herifle çıkıon? :ecrin_bebek:
keşke başka biriyle çıksaydın, bunla uğraşana kadar...

bacım haklısın da yola geldık bız yanı eskı hataları yapmıyoz ama yenı yenı hatalar buluyz kendımıze :)
eskıye rabet ols bıt pazarına nur yagrdı cok dogru bı söz bende eskılere bakmam ama bunu eskı de saymam hem yenılerı denedık de nldu sureklı ynı yenı yenı ustune yenı, hatası eskı olması degıl kı bunun. oof of be n anlatamıcam sız de ben anlayamıcanız hemi :delphin:

2 aylık bir ilişkide böyle davranan bir erkek 2 yıl sonra nasıl olur düşünemiyorum
gün geçtikçe olumsuz özellikler daha çok meydana çıkar haberin olsun

ikinizde sinirlisiniz o zaman, alttan almasan bile daha sakin yaklaşabilirsin olaylara, sen bunu üstüne düşeni yap. Yine anlaşamıyorsanız olmuyor demek tir.

arkadaşım sen bu konuyu ukalalık yapmak için mi açtın
millete fikirlerini soruyorsun
fikir beyan edeni de tiye alıyorsun
bence de konu açmış olmak için açmışsın bu konuyu

2 aylık bir ilişki acaip çok yenidir. iki aya kaç kere ayrılıp barışma sığdırabilirsin ki. zaten laçka olmuş belli. iki ayda bağrışmak ne demek. hoş değil 2 ay 5 sene sonra bile bağırılmamalı ama...

Back
X