• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verın !

quppy

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
6
0
16
Ankara
bu aralar cok streslıyım tıpkı ergenler gıbı anlasılmadıgımı dusunuyorum annem cok fazla mukemmelliyetcı unv. teden yenı mezun oldum 5 yıldır dısarda okuduktan sonra eve adapte olamamak bı yana süreklı kendı fıkırlerıne bana zorla kabul ettırmeye calısan bı annem var ne yapsam olmaz dıo ozguvenımı yıtırdım ıyce ara ara sinir krizleri gecırıyorum iş bulamamanın vermıs oldugu stres bı yana bıde annemın baskılarıyla ugrasıyorum ona nası davrancagımı sasırmıs durumdayım lutfen bana yardım edın

işarama ve eve dönüş aşamasında bunlar hep yaşanır.kafana takma böyle şeyleri.umarım iş bulursun ailenle olsan bile tek başına oluşturduğun düzene alışmışsın bir kere şimdi zorlanman çok zor yıllardır yaşadığın ailen bile olsa herşeye kendin karar verdiğin dönemdeki gibi olmuyo ailenin yanına gidince.ama onlarda haklı o yüzden sen iş bulmaya bak.ve bulana kadarda çok sıkma canını evdekilere ve hiçbirşeye

haklısın ama cıdden cok skldım zor donem ıs bulmakta cok zor ilgilendıgın ıcın tsk ederım kendımı cok yalnız hıssedıyorum bu aralar

Back
X