Slm kizlar bahsetmistim burda biriyle tanitik hafta sonu yuzyuze geldik gayet iyiydi her sey çok guzel vakit gecirdik dun konustuk yine ben iliskiye baslamaktan korkuyorum zamana birakalim bana bu konuda yardimci ol dedi bende madem zamana birakicaksin dedim ne den elimi tuttun o zaman dedim geldiginde elimi tuttu elimi öpuyodu firsat buldukca soylediginde haklisin hizli basladik dedim ama neden en basta boyle yapmadinda sindi yapiosun dedim o da bilmiorum benim korkularim var baslamaktan uzulmekten korkuyorum dedi simdi sana askim canim cicim desen uc hafta sonra olmuyo yapamiorum desem daha mi iyi dedi bende degil tabiki dedim ama keske yanimdaykende ona gore davransaydin dedim 84 dogumlu bu kisi aramizda uc satlik bir mesafe var bu mesafe korkutuomus onu iste yuzde elli yuzde elliyim dio keske hani olumsuz bir ozelligin olsada kesinlikle istemiorum diyebilsem ama diyemiorum dedi hayatinda aklinda biri mi var ondan mi boylesin dedim kesinlikle aklimin ucunda kimse yok dedi en son dun gece konustuk noldu simdi ben anlamadim kapattiktan sonra hemen telinj sildim cunku surekli bakiodum whatsapa ne zaman girmis die simdi hic gunaydjn falanda yazmadi napicam kizlar ben nasil davranmaliyim lutfen yardimci olun kendimi hic iyi hissetmiorum