- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bir sey yazmicam zaten dedimya numarasini falan sildim o bana yazmazsa ben ona hic ulasamam zaten amahafta sonu işim var de açıklama yapma fazla.ben sana sölerim ne zaman konuşacağımızı de.umursama yaa lütfen. biraz geri dur nazlan ağırdan al azıcık.zaten dönerse senindir dönmezsse hiç senin olmamıştır.
Sordum eger dedim aklinda biri varsa ne bilim unutamadigin ya da dusundugun ve ondan boyle davraniyosan hic gelme dedim ve gorusmeyu kapatalim bitsin dedim oyle bisey yok dedi benim aklimdada kimse yok dedi olsa zaten gelmem serefsiz degilim dediHikaye o kısım.
Sebepleri olabilir.
1. biri daha olabilir.
2. eski biriyle barışma durumu olabilir.
3. seni istemiyor ama kişiliğinden dolayı kırmak istemiyor olabilir, hayır diyemiyor olabilir.
4. tam sindiremediği bir şeyler olabilir.
en nihayetinde sen bu insanla asla dolu dizgin aşk yaşayamazsın.
Aynen ya klasik erkek
""sevgili olup beni kısıtlamanı istemiyorum sorumluluk fln istemiyorum şimdi yarın öbür gün evlilik diye de tutturursun böyle iyi sen bi köşede bekle benden hoşlanmaya da devam et benden uzaklaşırsan iki arayıp sorar güzel söz söylerim yine bağlarım zaten ben bi hayatımı yaşayayım sıkılırsam bi ara gelip senle sevgili olurum belki""
Tercümesi bu klasikkk[/QUOTE evet aynen bu
zamana bırak o zaman. illa olsun diyorsun.Hic bir sey yazmicam zaten dedimya numarasini falan sildim o bana yazmazsa ben ona hic ulasamam zaten ama
Sordum eger dedim aklinda biri varsa ne bilim unutamadigin ya da dusundugun ve ondan boyle davraniyosan hic gelme dedim ve gorusmeyu kapatalim bitsin dedim oyle bisey yok dedi benim aklimdada kimse yok dedi olsa zaten gelmem serefsiz degilim dedi
Cuma aksami geldi bu pazar gunu donucekti pazartesi sabah dersi vardi sonra pazar gecesine erteledi madem etkilenmedi diyelim insan hemen donmezmi ya da bir gun kaldi ben gidim demez mi yururken tuttu elimi ben elimi cektim cebime koydum sonra bir firsatini buldu yine tuttu yani arada elimj alip opuyo madem aklinda biyle dusunce var nie bana boyle davraniosun dimiGayet güzel vermişsiniz cevabınızı,
Fakat anlamadığım şey neden elinizi tutup öpmesine izin verdiniz ki !! ne munasebet ?
Yanlış anlamayın yeni karşılaştınız, yani ben olsam tanımaya çalışırdım,şöyle birazdaha karşı karşıya gelirdim
Yüzyüze zaman geçirip kişiliğini anlamaya çalışırdım ,ciddi olduğunun kanaatine zaten kendisiyle görüşerek yaşardım
Ondan sonra bu süreçte zaten herşey kendiliğinden zamanla gelişiverir,
Madem ciddi değil bu adam, aklında bazı keçileri var ,sizde temkinli ilerleyin derim. Bence hiç aramayın sormayında,
Cuma aksami geldi bu
Cuma aksami geldi bu pazar gunu donucekti pazartesi sabah dersi vardi sonra pazar gecesine erteledi madem etkilenmedi diyelim insan hemen donmezmi ya da bir gun kaldi ben gidim demez mi yururken tuttu elimi ben elimi cektim cebime koydum sonra bir firsatini buldu yine tuttu yani arada elimj alip opuyo madem aklinda biyle dusunce var nie bana boyle davraniosun dimi
Aynen oyle neden korkuyo dedim savasami giriyoruz neden korkuyosun dedim beni uzmekten korkuyomus bir ayakkabi alirken bile kararsiz oluomus ya ayrilirsak dio ya iki hafta sonra biterse dio bende keske gorbilsem onumu senle mutsuz olabilcegimi gorebilsem zaten su an keserim girusmeyi dedim ama goremiyorum ki dedimsümsük bir adam ve deki naz yapacak biri varsa o da benim.kapa kapa ben sana dönecem de.adam pisikosunu düzeltecek üzerinde.bırakın şu sümsükleride ayakları üzerinde duran adam gibilere bakın.bu yarın herşeyden korkar.korkuyorum hayatım bebek doğunca...korkuyorum hayatım gelecekten...korkuyorum canım ailelerin anlaşamamısndan...oooo ömrün sırt sıvazlamakla geçer.
Evet davranislsriyla sozleri birbirini hic tutmuyo beni resmen uzduEvet işte ,davranışları ve sözleri birbirinin zıttı,
Birşey diyeyim mi, bu ADAM ne istediğini bilmiyor,
Evet dav
Evet davranislsriyla sozleri birbirini hic tutmuyo beni resmen uzdu
Haklisiniz bende oyle istiyorum hic bir sey yapmicam onun icin zaten birtakim seyler yapmasi gerekende ben degilim dimi zaten o da oyle dio ben simdi baslarim sana askim sevgilim demeye ama olmazsa seni uzmekten korkuyorum dio ben istemiyorumda demiyorum ama zamanla gorelim diyo bilmiyorum su an gorusmeye devam edicekmiyiz onu bile bilmiyorum sadec kafamda soru isaretleri dolu ben dedim zaten su an bir iliskiye baslasak benim kafamda soru isaretleri var ben senin beni terketmenimi beklicem dedim ben oylemi diyorum die kizmaya basladiSiz şimdilik geri adım atın ,beklemede kalın,
Bakalım beyefendi nekadar israrcı olacak,
Yok olmuyorsada olmuyordur yapacak birşey yok bu durumda, oluruna bırakacaksınız,
Herşeyin hayırlısı ne ise oyle olsun,ki zaten macera peşinde koşmuyacağınıza göre ,
Kendisininde bunu anlaması gerekir,sizide bunu anladığı ve hazır olduğunu hissettiği vakit araması gerekir,
Hazır değilsede bir zahmet ötede oynasın ,kafa bulandırıp zaman kaybı yapmasın,
Neticede siz bu ilişkiye hazırsınız ve bu bey kafasında her ne varsa sizi kendine alıştırıp ya olmadı
birşeyler ters gidiyor der ve sizde çok üzülürsünüz,bu yüzden başlıcaksanız bile temkinli ilerleyin....
Haklisiniz bend
Haklisiniz bende oyle istiyorum hic bir sey yapmicam onun icin zaten birtakim seyler yapmasi gerekende ben degilim dimi zaten o da oyle dio ben simdi baslarim sana askim sevgilim demeye ama olmazsa seni uzmekten korkuyorum dio ben istemiyorumda demiyorum ama zamanla gorelim diyo bilmiyorum su an gorusmeye devam edicekmiyiz onu bile bilmiyorum sadec kafamda soru isaretleri dolu ben dedim zaten su an bir iliskiye baslasak benim kafamda soru isaretleri var ben senin beni terketmenimi beklicem dedim ben oylemi diyorum die kizmaya basladi