Bana akıl verın

Ben olsam aldirirdim.
Aileler otomatikman neden hemen evlilik diyecek, evlilik hazirligi hic olacak, is yok, yurtdisi durumu var...
Bebek gene olur.

Aldirma kesinlikle
Ispanyaya gel Bende ispanyadayim.
Yardim ederim bakmana

Bir de cinsel iliskiye girecek kadar yetiskin olup
Istemeden hamile kalmayi Vallahi anlamiyorum Ben. Durum yoksa Neden hamile kaliyorsunuz ?

Anne misiniz siz bilmiyorum ama ben değilim. Siz cok vicdanlı bakmıssınız ben hamile olduğunu oğrendiğimden beri o annelk hissidre gelmedi bana. Extra bi duygum yok. Hamle bayanların. Yazılarını okuyorum askla bağlılar oğrendkler günden berı, bana olmadı ole bşy ıyı bı anne olamamaktanda korkuyorum.
yok anne degilim evli de degilim valla ben yegenimi icime sokucak derecede deli gibi seviyorum Allahım bu yegen böyleyse evlat kimbilir nasıldır diyorum bence o artık bi can ve o cana kıymayın bu ömür boyu bi vebal olabilir

Evlen hemen annenle kavgan en çok 1 ay sürer sonra alışır kabullenir ama bebeğini aldırırsan hem ömür boyu azabını çekeceksin hem de ahiretini mahvedeceksin

bence sona attığınız seçeneği başa alırdım
Çocuğumu dünyaya getirirdim bir zahmet vicdanınız sızlasın
Karnınızdaki bir can
Herhalde bir cana kıymak annenize iş yok ama para var demekten daha önemlidir

Madem şuan imkansız olduğunu düşünüyordunuz ozaman bebek olmaması içinde net önlemlerinizi alsaydınız.
MESELA hap kullanma gibi....Kolaylıklar.....
kullanmış işe yaramamış

Bu iki seveneği o baana sundu. Onun tabiriyle kararı bana bırakıyor ama bence yükü bana yüklüyor.ailemi karsıma almam gerek tek korkun bu. Hayatımız yokunda diilken apar topar evlenmeye kalkacağız anlayacaklar.
eh anlasınlar artık yapacak bişey yok. mecbur kabul edecekler

Anne misiniz siz bilmiyorum ama ben değilim. Siz cok vicdanlı bakmıssınız ben hamile olduğunu oğrendiğimden beri o annelk hissidre gelmedi bana. Extra bi duygum yok. Hamle bayanların. Yazılarını okuyorum askla bağlılar oğrendkler günden berı, bana olmadı ole bşy ıyı bı anne olamamaktanda korkuyorum.
hareketlerini hissedince anlarsın merak etme o dediğn bende de olmuştu

Tamam yüzde yüz etkili değil ama ertesi gün hapı nasıl işe yaramaz, o da size mi denk geldi yani çok ilginç..

Üstelik gebeliği de çok erken öğrenmişsiniz,planlı olsa 6 7 haftayı buluyo anlamak..

Evlenin bence de, kıymayın o tutunmuş cana..

Hapı geç içmişsiniz şimdi okudum..

Henüz bebeğe bağlanmak için erken, zamanla olur, şimdiden gerilmeyin, çok yeni..

Back
X