bana akıl verinnnn

kafke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
25
0
36
35
Tekirdağ
merhabalar aranızı yeni katılan 4 aylık evli biriyim.herkesin oldugu gibi benimde sıkıntılarım var.sadece yardımınızı istiyorum derdimi söyleyebilecegim kimsem yok.öncelikle ben asker eşiyim eşim için çok fedakarlıklarda bulundum.üniversitede mücadelesini verdigim örtümden taviz vermek zorunda kaldım.ve daha bir sürü şey.benim agırıma giden ben bu yeni hayatla tek başına mücadele ediyor olmam.eşim beni hiç bi şekilde anlamıyor.işini severek yapmıyor zorla gidiyor.onun tavrı ben de hayatta zorluklarla karşılaştım sende katlanmak zorundasın oldu.eşimle bir mevzuyu oturup halledemiyoruz çok sinirli.ilk aylarımızda bana çok rencide edici sözler söyledi.şaka yapıyorum diyor ama ben şaka bile olsa bu seviyede bir muhabbet istemiyorum eşimden.ona söylüyorum ama hala aynı tavır.nişanlılıgım bile hep aglamakla geçti onun hep bozulan psikolojisini tamir etmekle geçti.bir kaç kere ayrılmak istedim ama olmadı bırakmadı beni tehdit etti kendimi öldürürüm diye.şimdi evliligimde de ayrılık düşüncesini atamıyorum.bir kaç kere yine ayrılmak istedim ama olmadı.bir kaç kere dövdü beni.ailesi sorunlu bir aile babası para hastası sırf dügünü altın toplamak için yapmış.daha 2 günlük gelinken elimizden altınları alıp bizi dışarı attı.daha bir sürü olay.o ailenin içinde olmak istemiyorum boguluyorum düşündükçe.evlendigim için çok pişmanım ben böyle bir evliligin hayalini kurmamıştım daha da önemlisi en samimi duam bu yönde degildi.

Nişanlılık;çiftlerin evlilik için uyumlu olup olmadığını,anlaşıp anlaşamama vs.. gibi durumları ölçüp biçmek için atılan bir adım bana göre.
Nişanlıyken nasıl bir karakter olduğunu görmüşsünüz,büyük "tavizler" vermişsiniz.
"evlendikten sonra düzelir" mantığı ilk sırada yine.
Evlenmişsiniz henüz 4 ay olmuş,hakaret ve şiddet görüyorsunuz,intihar ederim tehditleri vs..
İnanın intihar edecek adam haber vermez..boş ve korkutmak için söylenen laflar bunlar.
Daha fazla yıpranmadan,bir de çocuk olmadan boşanın bence.

Son düzenleme:
Oooof of, ne desem bilemedim ki arkadaşım.
Bu erkeklere neden bu kadar taviz veririz? Zaten yeterince pışpışlanarak büyüyorlar, azcık zora geldiler mi beden güçlerinin arkasına sığınıyorlar.

Zaten sen hatalarını tek tek yazmışsın. Ne desek boş bu saatten sonra.

Bence yapman gereken tek şey, bir birey olduğunu hatırlatman ve bu süreç içerisinde sakince düzelip düzelmeyeceğini gözlemlemen. Korunma konusunda da sakın eşine güvenme, sen önlemini al, o da takılsın öyle. (Bebek açısındın)

Ne olur ne olmaz, durumunuz pek iç açıcı değil.

İnsan hayat arkadaşını arar, onunla doyulmaz bir hayat yaşamak için evlenir. Aptal saptal ezik tiplerin egolarını tatmin için doğurmuyor hiçbir kadın da kızını!

Baktınız bu hayat böyle gitmeyecek, hiç tenezzül etmeyin ve elalem ne der gibi garip ruh hallerine girip hayatınızı perişan etmeyin.

Kapının önüne geçirin, gerilin ve güçlü bir tekme atın. Naçizane fikrim

Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
canım gercekten buyuk hayalkırıklıgı..cok uzuldum...evlılıgın en guzel zamanında bu yasadıkların cok uzucu..Allah yardımcın olsunn sana bır yol gostersın ınsallah...ya da esıne ne bıleyım bıraz merhamet versın...

sunu da yazmasam rhat edemem.... bu kadar olumsuzlukların ıcıne yanlıslıkla hamıle kalayım falan deme

şimdilik çocuk düşünmüyoruz önlemimi alıyorum.soruyorum hep herkesin evliliginin ilk ayları böyle sıkıntılı mı oluyor.çok aglıyorum allah ım bu evlilik hayırsızsa kazasız belasız ayrılalım diyorum.o kadar sevgiye ilgiye hasretim ki.üniv. okudum ama yemek falan iyi yaparım yani bi kere bile bile eline saglık güzel olmuş demedi ya.şöyle güzel bir söz iltifat nerdee..sevdigi insanın herşeyi güzel gelir demi en azından bana öyle geliyor.saçımdan rahatsız oluyor bu çok zoruma gitti en başta.artık saçım dökülmesin diye yemeni ile geziyorum yada hergün süpürüyorum ev,.böylemi olmalı ya.ona karşı çirkefleşmek istemiyorum.ha bide bana dediki bizim oralarda kız tarafına deger verilmez dedi.çok sessiz kalıyorum ama korkuyorum açıkçası hayatından bende gidersem kendine birşey yapar ve ben vicdan azabıyla yapamam ailesi iale degil baba desen öyle bilmiyorum offfffffffff. eşim halaları tarafından hep şımartılmış.o yüzden olgunlaşamamış öz güveni oturmamış..kaderim mi bu benim...........

o ne olur bu ne olur diye düşünme bence.sen adamın sonunu düşünüp üzülürken emin ol sonunda kaybeden sen olcaksın adama bişey olmayacak.seni düşünmeyeni sen neden düşünüyorsun anlamıyorum.bu adam şimdi böyle ya sen bikaç sene sonrayı düşün bence neler olur.sonun hiç hayırlı değil.biz kadınların bu cesaret eksikliği erkeklere eğemen olma gücünü veriyor ne yazıkki.cesaretli ol iyi düşün kararını ver.ve bu tür konularda sadece kendini düşün geleceğini düşün.çünkü erkek aynı durumda olsa asla kadını düşünmez herşeyi kendi menfaati doğrultusunda değerlendirir

nişanlığınız da çok kısa sürmüş. birileri sizi zorla ya da ısrarla mı evlendirdi? bazı tahminlerim var ama neyse... keşke bu kadar acele etmeseydiniz. kendi doğrularınızdan vaz geçeceğiniz adamın en azından sevgisinden emin olacak kadar tanımaya çalışsaydınız evlenmeden önce.

'beni dövdü' diyene kadar düşüncelerim yine de olumluydu ilk aylar evliliğin sıkıntı ayları olduğu için,
ama dayak önemli bir konu mantıklı düşünmelisin ALLAH yardımcın olsun kardeşim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…